НАЦІОНАЛЬНИЙ КОНКУРС «БЛАГОДІЙНА УКРАЇНА»

Дата: 20.03.2023 12:39
Кількість переглядів: 203

Фото без описуНаціональний конкурс «Благодійна Україна» – щорічний Всеукраїнський конкурс, заснований Всеукраїнською благодійною організацією «Асоціація благодійників України» з метою розвитку ефективного соціально-орієнтованого благодійництва, меценатства та волонтерства в Україні шляхом публічного стимулювання кращих благодійників, меценатів та волонтерів, їхніх організацій та практик.

 

 

Девіз цьогорічного конкурсу – «Благодійність на захисті України».

 

Метою конкурсу є всебічна підтримка волонтерського та благодійного руху України, визнання українського волонтерства як унікального явища сьогодення; сприяння розвитку благодійництва, як національної традиції, узагальнення і поширення інформації про кращі практики у сфері благодійництва.

 

Завданнями Конкурсу є: популяризація благодійництва та волонтерства, їхніх організацій та ефективних практик; відзначення кращих благодійників та волонтерів, їхніх організацій та ефективних практик, інших колективів та організацій, які реалізували значні благодійні проекти та акції в Україні протягом звітного року; інформування суспільства про кращі практики благодійності; популяризація та заохочення широкого кола громадян до благодійності та волонтерства, актуальність та суспільна значущість різнопланових реалізованих доброчинних проектів.

 

На початку листопада 2022 року було оголошено старт нового етапу Національного конкурсу «Благодійна Україна-2022» – «Благодійність на захисті України».

У конкурсі можуть брати участь волонтери, громадські діячі та благодійники (бізнес та приватні особі), які надавали благодійну допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2022 року. УЧАСТЬ  У  КОНКУРСІ  БЕЗКОШТОВНА. 

 

Заявки на участь у конкурсі можуть подавати безпосередньо самі волонтери/благодійники,  набувачі благодійної допомоги та будь-які неурядові  організації та фізичні особи (окрім органів державної влади, місцевого  самоврядування  та  політичних  партій),  незалежно від громадянства, зацікавлені у розвитку та популяризації благодійних ініціатив. 

ТЕРМІНИ: Останній термін подачі заявок для участі в Національному конкурсі «Благодійна Україна-2022» – «Благодійність на захисті України» –                   30 квітня 2023 року (включно).

Уся інформація є на сайті: https://blagoukraine.org/. 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь