Служба у справах дітей Волноваської райдержадміністрації інформує

Дата: 26.04.2021 17:08
Кількість переглядів: 465

Фото без опису23 квітня 2021 року спеціалістами служби у справах дітей Волноваської райдержадміністрації спільно з працівником Волноваського відділу поліції був проведений рейд «Сім’я» в с. Свободне та с. Дмитрівка. 

 

В ході рейду відвідано 5 сімей, а саме: 2 проблемні сім’ї, в одній з яких мати трьох малолітніх дітей поїхала в лютому 2021 року у м. Маріуполь в пошуках роботи, залишивши дітей з батьком та старенькими дідусем та бабусею. З цього часу жінка майже не цікавиться дітьми, не допомагає чоловіку з їх утриманням та вихованням. На сьогоднішній день діти відправлені на оздоровлення до санаторію м. Маріуполь. Під час перебування дітей на оздоровленні треба вирішити питання подальшого життя дітей, адже батько  вагається, що самотужки зможе утримувати та виховувати дітей, не маючи роботи та стабільного доходу, і з вживанням алкоголю батьком теж є питання. Мати дітей не бажає спілкуватись з чоловіком, а щодо дітей доки з’ясувати не вдалось. Робота з сім’єю триває, адже головне в нашій роботі є збереження біологічної сім’ї дітям.

Водночас відвідано 3 сім’ї, діти з яких перебувають на обліку служби у справах дітей райдержадміністрації, як такі, що проживають в сім’ї, яка опинилась у складних життєвих обставинах. Дитина з однієї із сімей з грудня 2020 року перебуває  за заявою матері в     КУ «ЦСПРД Великоновосілківської селищної ради». За цей час мати дитини пройшла курс амбулаторного лікування від алкогольної залежності та  займається пошуком роботи. Зараз жінка приймає участь в благоустрою села та знаходить випадкові підробітки, працюючи у людей. Незважаючи на брак коштів жінка відвідала дитину та нещодавно відправила сину гостинці поштою. Зробивши певні висновки мати дитини має велике бажання повернути дитину додому. Профілактична робота з матір’ю триває.

            З батьками проведені профілактичні бесіди щодо дотримання санітарно-гігієнічних норм, попередження бездоглядності, безпритульності, недопущення правопорушень дітьми, ведення здорового способу життя, відповідального і дбайливого батьківства, попередження насильства в сім’ї та жорстокого поводження над дітьми.  Надані поради та консультації, які допоможуть у вирішенні існуючих проблем.

          Працівником поліції всі батьки попереджені про відповідальність за ст 184 КУпАП.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь