Новини

18 Березня, 2024 р., 10:53
Представництво Президента України в Автономній Республіці Крим (далі - Представництво) спільно з партнерами працює над тим, щоб забезпечити належну підготовку та достатні компетенції осіб, які виявлять бажання працювати в органах державної влади після деокупації Автономної Республіки Крим та м.Севастополь.
14 Березня, 2024 р., 11:15
Саме цього дня у 2014 році понад 500 бійців «Самооборони Майдану» розпочали підготовку на полігоні у Нових Петрівцях з тим, аби взяти участь у боротьбі за суверенітет та територіальну цілісність України на сході держави. Справжні, мужні і відповідальні люди, які керувались простим життєвим принципом «Якщо не я…то хто?» .
12 Березня, 2024 р., 10:40
Щоб ошукати громадян та викрасти кошти з їхніх карток, шахраї можуть використовувати таку технологію, як спуфінг (підроблення). 
12 Березня, 2024 р., 10:38
Понад 481 млн гривень у минулому році вкрали карткові шахраї в українців. Це на 46% більше ніж у довоєнному 2021 році. Більше половини від цієї суми шахраї вкрали, використовуючи соціальну інженерію, коли люди під психологічним тиском або шляхом обману самі переказують гроші шахраям або розкривають їм дані своїх карток.
08 Березня, 2024 р., 10:51
Інформація про заплановані закупівлі товарів, робіт, послуг по Волноваському району Донецької області
06 Березня, 2024 р., 15:34
Сьогодні керівник апарату Волноваської райдержадміністрації Альона ЛЄВТЕРОВА провела онлайн-навчання з державними службовцями апарату та структурних підрозділів Волноваської райдержадміністрації, районної військової адміністрації.     
06 Березня, 2024 р., 10:54
В рамках ініціативи “Без бар’єрів” Першої леді України Олени ЗЕЛЕНСЬКОЇ реалізується флагманський проект Міністерства внутрішніх справ України – “Автошколи для осіб з інвалідністю”.
06 Березня, 2024 р., 10:44
Міжнародне агентство професійних кваліфікацій проводить короткотривалий кваліфікаційний курс за напрямом соціально-психологічного супроводу ветеранів війні та їх сімей.
05 Березня, 2024 р., 10:26
Відтепер усі, хто зареєструвався на отримання багатоцільової грошової допомоги від МОМ, мають можливість перевірити статус своєї заявки. Для цього потрібно лише відсканувати QR-код, перейти за посиланням та дотримуватись наступних інструкцій.
01 Березня, 2024 р., 09:51
Інформація про заплановані закупівлі товарів, робіт, послуг по Волноваському району Донецької області

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь