Новини

15 Січня, 2024 р., 13:57
23 січня 2024 року о 11 годині відбудеться засідання Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при Волноваській районній державній адміністрації, районній військовій адміністрації в онлайн-режимі на платформі GoogleMeet.  
09 Січня, 2024 р., 16:41
У Добропільській громаді реалізовано проєкт з капітального ремонту укриття дошкільного навчального закладу, на фінансування якого з державного бюджету використано 10,8 млн. грн. за рахунок коштів фонду ліквідації наслідків збройної агресії рф. 
08 Січня, 2024 р., 17:02
Всеукраїнська асоціація громад (ВАГ) за підтримки Програми USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО) реалізовує проєкт «Програма підтримки продовольчої безпеки «Згуртовані громади», метою якого є здійснення логістики товарів першої необхідності та надання інформаційно-консультаційної підтримки для забезпечення продовольчої безпеки та стійкості громад в умовах війни. Завдяки проєкту благодійники мають можливість безоплатно відправити гуманітарні вантажі у громади, які потерпіли від агресії російської федерації та деокуповані громади, а також ті, які прихистили у себе внутрішньо переміщених осіб.
08 Січня, 2024 р., 16:13
Врегульовано окремі питання зайнятості населення. Як зазначає в.о. директора Маріупольського міського центру зайнятості Дар'я Вакулик ☝ 30 грудня набрала чинності постанова 📄 Кабінету Міністрів України від 27.12.2023 №1390 https://t1p.de/463t5, якою були врегульовані окремі питання зайнятості населення.
 
04 Січня, 2024 р., 09:17
Ольгинська селищна військово – цивільна адміністрація Волноваського району Донецької області запрошує на тимчасову роботу (на період дії воєнного стану) спеціалісті на посади:
03 Січня, 2024 р., 09:32
Однією із пріоритетних цілей реабілітаційних закладів, які відносяться до сфери управління Міністерства соціальної політики України (далі - Мінсоцполітики), є надання особам/дітям з інвалідністю якісних реабілітаційних послуг за міжнародними стандартами, що забезпечить повернення їх до активного життя, участь у житті соціуму осіб з інвалідністю та соціалізації дітей з інвалідністю.
27 Грудня, 2023 р., 11:22
Змагання, що включали вісім видів адаптивного спорту, були організовані Мінветеранів, спільно з ГО "Ігри Інвіктус Україна", ГО "Повернись живим" та БО "Стратком Україна" і є частиною Єдиного календарного плану фізкультурнооздоровчих, спортивних заходів та змагань України на 2023 рік.
26 Грудня, 2023 р., 15:54
Відповідно до Закону України «Про основні засади державної політики у сфері утвердження української національної та громадянської ідентичності», постанови Кабінету Міністрів України від 18 квітня 2023 року №364 «Про затвердження Типового положення про координаційну раду з питань утвердження української національної та громадської ідентичності при Раді міністрів Автономної Республіки Крим, місцевому органу виконавчої влади, органу місцевого самоврядування» оголошується початок формування персонального складу координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Волноваській районній державній адміністрації Донецької області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь