Новини

20 Грудня, 2023 р., 12:38
20 грудня 2023 року під головуванням голови райдержадміністрації, начальника районної військової адміністрації Юрія БАКАЄВА відбулося чергове засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Волноваській районній державній адміністрації, районній військовій адміністрації.
19 Грудня, 2023 р., 08:37
АНКЕТА для ВПО місце проживання яких зареєстроване (задеклароване) на території Волноваського району Донецької області, та які перемістилися після 24.02.2022 з тимчасово окупованих територій та територій активних бойових дій в більш безпечні регіони України
15 Грудня, 2023 р., 15:05
Інформація про заплановані закупівлі товарів, робіт, послуг по Волноваському району Донецької області
08 Грудня, 2023 р., 12:30
Комітет Верховної Ради України з питань енергетики та житлово- комунальних послуг (далі – Комітет) розпочав роботу з аналізу ефективності та реалізації Закону України «Про ринок природного газу»  від 9 квітня 2015 року № 329-VIII (далі – Закон).
05 Грудня, 2023 р., 10:57
До 28 лютого 2024 року (включно) триває прийом заявок на конкурс на грантову допомогу по програмі «Кусаноне» Уряду Японії на 2025 рік фінансування.
05 Грудня, 2023 р., 10:29
Шановна Тетяно Анатоліївно! Прийміть найщиріші вітання з Днем народження! Бажаємо Вам міцного здоров’я, довголіття, професійних успіхів, життєвої наснаги, оптимізму і відданого служіння на благо жителів Волноваського району, особистих досягнень, сімейного благополуччя, життєвих гараздів та добробуту! Нехай вистачає сил на всі справи, кожен день роботи буде продуктивним, а кожна мить життя — радісною і доброю. Скорішої перемоги та мирного неба! З повагою та найкращими побажаннями – колектив Волноваської районної військової адміністрації.
05 Грудня, 2023 р., 10:25
Дуже символічно, що День волонтера напередодні Дня ЗСУ. Тому що сьогодні Україна – це ЗСУ, Україна – це волонтери. Волонтери завжди поруч. Вдячні кожному, хто допомагає українцям - ви віддаєте себе іншим.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь