Новини

28 Вересня, 2023 р., 16:07
Єдиний портал вакансій – зручний та корисний онлайн-ресурс, який допоможе пошукачам знайти бажану роботу, а роботодавцям – компетентних працівників.
27 Вересня, 2023 р., 13:33
В роботі взяли участь Людмила РОМАНЕНКО - заступник директора Департаменту, начальник управління у справах пільгової категорії громадян Департаменту соціального захисту населення Донецької облдержадміністрації, Оксана САВИЦЬКА – провідна юристка Благодійного фонду «Стабілізейшен Суппорт Сервісез», співавторка постанови Кабінету Міністрів України від 4 серпня 2023 р. № 812 «Про затвердження Типового положення про Раду з питань внутрішньо переміщених осіб», працівники райдержадміністрації, працівники громад району, представники Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області, Великоновосілківського районного центру зайнятості, правоохоронних органів, закладів охорони здоров’я району.
20 Вересня, 2023 р., 15:47
З 1 по 31 жовтня в Україні відбудеться «Вікі любить пам’ятки» 2023 — найбільший фотоконкурс об’єктів української культурної спадщини. Цьогоріч він пройде вже дванадцятий раз. Метою кампанії є зібрати світлини всіх пам’яток нерухомої культурної спадщини України для ілюстрування статей у Вікіпедії.
15 Вересня, 2023 р., 12:44
На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 04.08.2023 № 812 «Про затвердження Типового положення про Раду з внутрішньо переміщених осіб» Волноваська районна державна адміністрація, районна військова адміністрація оголошує про намір створення Ради з питань внутрішньо переміщених осіб (далі – Рада).
15 Вересня, 2023 р., 12:04
Всесвітній день прибирання (World Cleanup Day), що відзначається щороку в третю суботу вересня, – це глобальна подія, що об’єднала навколо себе мешканців різних країн світу з метою прибирання планети від сміття. Мета акції – формування культури чистоти, правильного поводження з відходами та відповідального споживання серед громадян, об’єднання зусиль заради екологічного майбутнього.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь