Новини

08 Серпня, 2023 р., 15:07
2 жовтня 2023 року стартує другий конкурс проєктних пропозицій у рамках Програми Interreg «Дунайська регіональна програма 2021-2027». Цей конкурс надає чудову можливість для українських партнерів подати свої проекти та зробити внесок у розвиток України.
02 Серпня, 2023 р., 11:06
31 липня 2023 року на засіданні Уряду схвалено постанову Кабінету Міністрів України № 789 „Про внесення змін до Порядку надання допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам”.
01 Серпня, 2023 р., 17:11
Міжнародна гуманітарна організація Mercy Corps в партнерстві з Громадською організацією «Вест Юкрейн Діджитал» продовжує прийом заявок в рамках відкритої Програми підтримки економічної стійкості України, спрямовану на надання фінансової допомоги для малого та середнього бізнесу, який знаходиться в процесі релокації через війну або вже релокований до Київської, Івано-Франківської, Львівської та Тернопільської областей.
31 Липня, 2023 р., 14:58
До уваги пошукачів роботи та роботодавців! Вугледарський міський центр зайнятості працює в дистанційному режимі та пропонує послуги: з підбору підходящої роботи; отримання нової професії та підвищення кваліфікації шляхом профнавчання; підбір персоналу. Послуги надаються в онлайн режимі, що економить Ваш час та гроші на проїзд, а також дозволяє оперативно здійснювати підбір роботи з використанням бази вакансій на всій підконтрольній території України.
31 Липня, 2023 р., 14:56
У році Генеральна Асамблея Організації Об'єднаних Націй проголосила липня - Всесвітнім днем протидії торгівлі людьми, зазначивши, що в цей день необхідно підвищувати рівень поінформованості громадян стосовно глобальної проблеми торгівлі людьми і привертати увагу до важкого становища жінок, чоловіків і дітей, які стали жертвами цього злочину, а також заохочувати людей активно допомагати постраждалим і протидіяти торгівлі людьми.
31 Липня, 2023 р., 10:47
Програма LIFE – це фінансовий інструмент Європейського Союзу для реалізації заходів із захисту довкілля та боротьби зі змінами клімату, який діє з 1992 року. Україна приєдналася до Програми в червні 2022 року.
28 Липня, 2023 р., 14:35
Ці організації налагодили співпрацю після евакуації закладів культури територіальних громад Волноваського району з окупованих територій та територій, де відбуваються активні бойові дії.
28 Липня, 2023 р., 14:33
"Ми є. Були. І будем ми! Й Вітчизна наша з нами» - ці слова, написані українським поетом Іваном Багряним, актуальні сьогодні як ніколи. Шановні мешканці Волноваського району, вітаємо Вас з Днем Української Державності! Сьогодні серце одночасно сповнене смутку через страшну кровопролитну війну і гордості від усвідомлення титанічного подвигу славних синів і доньок України, які відважно боронять щасливе майбутнє нашої величної нації. Вони щосекунди доводять світові, що Україна – це не просто територія, а могутня держава з багатою історією, надзвичайно багатогранною культурою, невимовної краси природою, а головне – з дивовижними самобутніми людьми. Ми захистимо нашу свободу і нашу державність, розбудуємо нашу неньку-Україну і вона знову розквітне величною незалежною європейською державою І буде так. Вільні! Сильні! Незламні! З повагою, голова Волноваської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Юрій БАКАЄВ
28 Липня, 2023 р., 11:31
Міністерство соціальної політики України повідомляє, що Урядом прийнято постанову Кабінету Міністрів України №689 від 07.07.2023 „Про внесення зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 7 березня 2022 р. № 214” (далі ‒ постанова № 689).
27 Липня, 2023 р., 14:39
27 липня 2023 року очільник району Юрій БАКАЄВ провів чергове засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Волноваській районній державній адміністрації, районній військовій адміністрації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь