Новини

18 Жовтня, 2023 р., 15:40
Вугледарська міська військова адміністрація Волноваського району Донецької області  (далі - Вугледарська міська ВА) повідомляє про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки (далі - Заява) документу державного планування «Програма економічного і соціального розвитку Вугледарської міської  територіальної громади на 2024 рік» (далі - ДДП).
17 Жовтня, 2023 р., 16:12
На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 04.08.2023 № 812 «Про затвердження Типового положення про Раду з внутрішньо переміщених осіб» Волноваська районна державна адміністрація, районна військова адміністрація оголошує про намір створення Ради з питань внутрішньо переміщених осіб (далі – Рада).
06 Жовтня, 2023 р., 16:43
ЯКІ Є ФОРМИ ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ? Масштаби торгівлі людьми важко оцінити через таємний характер злочинуТому, важливо знати про форми цієї злочинності, щоб мати змогу протидіяти їй.
05 Жовтня, 2023 р., 11:13
👉 Як зазначає в.о. директора Маріупольського міського центру зайнятості Дар'я Вакулик уряд запровадив програму, за якою 💼 роботодавець, що працевлаштував  особу з інвалідністю та підготував для неї робоче місце, має можливість отримати компенсацію вартості облаштування такого місця.
02 Жовтня, 2023 р., 11:55
На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 04.08.2023 № 812 «Про затвердження Типового положення про Раду з внутрішньо переміщених осіб» Волноваська районна державна адміністрація, районна військова адміністрація оголошує про намір створення Ради з питань внутрішньо переміщених осіб (далі – Рада).
01 Жовтня, 2023 р., 10:37
Війна забрала тисячі життів, осиротила ще більше дітей - живих і ненароджених, зруйнувала людські долі…Тож пам’ятаймо усіх, хто відстоюючи свободу і незалежність нашої країни, віддав своє життя в ім’я майбутніх поколінь. Слава вам, Герої вічності, світла пам’ять і вдячність! Шануймо наших воїнів і миру Україні!
01 Жовтня, 2023 р., 10:36
Цей день має особливе значення, він нагадує про громадянський обов'язок і важливу роль кожного з нас на шляху до Перемоги. Кожен на своєму місці наближає мир у нашій державі та наближає наше повернення у наш рідний Волноваський район.
29 Вересня, 2023 р., 15:44
вересня, в рамках Всеукраїнської інформаційної кампанії «Робота для ВПО: ти потрібен», фахівці Вугледарського міського центру зайнятості та представники Вугледарського управління соціального захисту населення провели семінар для безробітних з числа внутрішньо переміщених осіб.
28 Вересня, 2023 р., 16:07
Єдиний портал вакансій – зручний та корисний онлайн-ресурс, який допоможе пошукачам знайти бажану роботу, а роботодавцям – компетентних працівників.
27 Вересня, 2023 р., 13:33
В роботі взяли участь Людмила РОМАНЕНКО - заступник директора Департаменту, начальник управління у справах пільгової категорії громадян Департаменту соціального захисту населення Донецької облдержадміністрації, Оксана САВИЦЬКА – провідна юристка Благодійного фонду «Стабілізейшен Суппорт Сервісез», співавторка постанови Кабінету Міністрів України від 4 серпня 2023 р. № 812 «Про затвердження Типового положення про Раду з питань внутрішньо переміщених осіб», працівники райдержадміністрації, працівники громад району, представники Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області, Великоновосілківського районного центру зайнятості, правоохоронних органів, закладів охорони здоров’я району.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь