Новини

30 Жовтня, 2023 р., 15:36
Продовжується інформаційно –консультаційна діяльність в Центрі підтримки ВПО Волноваського району «Пліч-о-пліч» у місті Дніпро.
30 Жовтня, 2023 р., 15:35
Ментальне здоров’я – це непомітний, але водночас головний двигун людини, що дозволяє не лише повноцінно жити, а й ефективно функціонувати у суспільстві.
25 Жовтня, 2023 р., 13:49
25 жовтня 2023 року під головуванням заступника голови райдержадміністрації Тетяни ЧАГАН відбулося чергове засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Волноваській районній державній адміністрації, районній військовій адміністрації (далі - Координаційний центр).
24 Жовтня, 2023 р., 13:13
За підтримки Посольства США благодійний фонд Women’s Aid International оголошує конкурсний відбір учасників навчальної програми «Школа соціального робітника». Програма покликана надати новий фах вимушеним переселенцям, які хочуть працювати у сфері соціального супроводу. Під час навчання ви отримаєте необхідні знання для роботи з людьми літнього віку, людьми з інвалідністю та постраждалими від війни.
20 Жовтня, 2023 р., 12:12
Фахівці державної служби й органів місцевого самоврядування на сьогодні найбільш затребувані для роботи на деокупованих територіях області. Створення кадрового резерву працівників державних органів дозволить забезпечити кадрами військові адміністрації та інші державні органи на звільнених територіях регіону.
18 Жовтня, 2023 р., 15:40
Вугледарська міська військова адміністрація Волноваського району Донецької області  (далі - Вугледарська міська ВА) повідомляє про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки (далі - Заява) документу державного планування «Програма економічного і соціального розвитку Вугледарської міської  територіальної громади на 2024 рік» (далі - ДДП).
17 Жовтня, 2023 р., 16:12
На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 04.08.2023 № 812 «Про затвердження Типового положення про Раду з внутрішньо переміщених осіб» Волноваська районна державна адміністрація, районна військова адміністрація оголошує про намір створення Ради з питань внутрішньо переміщених осіб (далі – Рада).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь