Новини

18 Серпня, 2023 р., 11:20
Небезпека проведення сільськогосподарських робіт у зв’язку з наявністю вибухонебезпечних предметів на сільськогосподарських угіддях, завищена вартість паливних матеріалів, відмови інших суб’єктів господарювання, які надають послуги зі збирання врожаю у наданні агротехнічних послуг через небезпечність їх проведення, небажання логістичних компаній або завищення вартості послуг перевозити зернові з територій, які межують з зонами проведення бойових дій .
17 Серпня, 2023 р., 12:09
Управління соціального захисту населення Волноваської райдержадміністрації повідомляє, що постановою Кабінету Міністрів України від 08 серпня 2023 року № 825  „Про внесення зміни  до пункту 8 Порядку надання одноразової матеріальної грошової допомоги постраждалому населенню внаслідок підриву Російською Федерацією греблі Каховської гідроелектростанції” продовжено до 31 жовтня 2023 року (включно) термін прийому заяв на виплату одноразової матеріальної грошової допомоги   постраждалому   населенню   внаслідок   підриву   Російською   Федерацією греблі Каховської гідроелектростанції у розмірі 5 000 гривень.
14 Серпня, 2023 р., 09:24
Однією  із  дієвих  послуг  державної  служби  зайнятості  щодо  сприяння підвищенню  конкурентоспроможності  громадян  на  ринку  праці  є  видача ваучерів  на  навчання.  За  допомогою  ваучера  громадянам  певних  категорій можна  здобути  нову  спеціальність,  професію  чи  підвищити  кваліфікацію, а роботодавцям - отримати необхідний кваліфікований персонал.
14 Серпня, 2023 р., 09:23
Повідомляємо, що Урядом прийнято постанову Кабінету Міністрів України від 07.07.2023 № 691 „Про внесення змін  до  Порядку  надання  одноразової  матеріальної  грошової  допомоги постраждалому  населенню  внаслідок підриву Російською Федерацією греблі Каховської гідроелектростанції”. 
11 Серпня, 2023 р., 19:38
На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 04.08.2023 № 812 «Про затвердження Типового положення про Раду з внутрішньо переміщених осіб» Волноваська районна державна адміністрація, районна військова адміністрація оголошує про намір створення Ради з питань внутрішньо переміщених осіб (далі – Рада). Рада є консультативно-дорадчим органом, який утворюється для реалізації регіональної політики у сфері забезпечення та захисту прав та інтересів внутрішньо переміщених осіб, сприяння діяльності територіальних громад у розвитку ефективних механізмів їх адаптації та інтеграції. Персональний склад Ради утворюється у кількості 18 осіб, з яких чисельність внутрішньо переміщених осіб становить – 9 осіб та представників громадських об’єднань, які провадять діяльність у сфері забезпечення та захисту прав внутрішньо переміщених осіб, — 3 особи. Бажаючим внутрішньо переміщеним особам та громадським об’єднанням долучитися до діяльності Ради просимо надсилати вищезазначені документи на електрону пошту управління соціального захисту населення Волноваської райдержадміністрації uszn@volnovrda.gov.ua до 27.08.2023 року включно. За додатковою інформацією просимо звертатися до управління соціального захисту населення Волноваської райдержадміністрації на вищевказану електронну адресу або за тел. 0953495419. Детальніша інформація за посиланням. 
10 Серпня, 2023 р., 16:12
Мінреінтеграції підготувало алгоритми дій щодо найбільш актуальних питань. Алгоритми розроблено на підставі запитів, які надходили на гарячі лінії Уповноваженого зі зниклих безвісти. Відповіді на найбільш актуальні запитання наведені за посиланням:
10 Серпня, 2023 р., 15:15
Продаж неіснуючих товарів в інтернеті вже не перший рік є поширеним сценарієм шахрайства. Зловмисники поліпшують рівень свого «сервісу», щоб максимально бути схожими на справжніх продавців.
10 Серпня, 2023 р., 14:52
У сучасному світі, коли Інтернет став невід'ємною частиною нашого життя, зростає кількість шахрайських сайтів. Ділимося ефективними способами, які допоможуть відрізнити справжній сайт від шахрайського та захистити свої особисті дані та кошти в Інтернеті.
10 Серпня, 2023 р., 14:45
Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів відтепер має свій телеграм-канал: https://t.me/zahust_prav.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь