Новини

27 Липня, 2023 р., 08:57
Шановні лікарі, фельдшери, медичні сестри, фармацевти, всі працівники системи охорони здоров’я Волновського району! Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем медичного працівника!
26 Липня, 2023 р., 08:55
Сьогодні на базі Центру підтримки ВПО Волноваського району «Пліч-о-пліч» у м.Дніпро відбулась зустріч заступника голови Волноваської райдержадміністрації Тетяни ЧАГАН з представниками Міжнародного комітету порятунку.
24 Липня, 2023 р., 16:36
Всесвітній день протидії торгівлі людьми, що відзначається 30 липня, має особливе значення для всієї світової спільноти. Започаткований Генеральною Асамблеєю Організації Об'єднаних Націй у 2013 році, цей день акцентує увагу на проблемі порушення прав людини, яка залишається актуальною для кожної країни світу.
20 Липня, 2023 р., 11:41
 Друзі, ділимось інфографіками щодо змін в підтримці ВПО!  Дивіться детальніше:  хто має право на допомогу на проживання для ВПО  розмір та механізм виплат  що зміниться з 1 серпня 2023 року  підстави для припинення надання допомоги ВПО  корисні контакти Зберігайте та поширюйте!
13 Липня, 2023 р., 12:27
Інформація про те, що у зв’язку з закінченням карантину, пов’язаного з поширенням COVID-19, Ощадбанк поновлює проведення фізичної ідентифікації пенсіонерів та одержувачів соціальної (адресної) допомоги з числа внутрішньо переміщених осіб, викликала чимало запитань у мешканців Донеччини, які мають статус ВПО. Кого саме стосується ця процедура? Як люди дізнаються, коли їм потрібно відвідати банківське відділення? Куди треба звертатися, щоб потрапити в «електронну чергу»? Що робити (чи не робити) клієнтам інших банків? Чи стосується ця вимога наших земляків, які є ВПО ще з 2014 року, але у 2022-му були вимушені знову змінити місце проживання? На ці та інші питання відповіла під час брифінгу начальник філії Донецьке обласне управління АТ «Ощадбанк» Ганна Прасол.
11 Липня, 2023 р., 08:45
МОЗ УКРАЇНИ ДЕРЖАВНА УСТАНОВА «ДОНЕЦЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР КОНТРОЛЮ ТА ПРОФІЛАКТИКИ ХВОРОБ МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ» (ДУ «ДОНЕЦЬКИЙ ОЦКПХ МОЗ») МАР’ЇНСЬКА ФІЛІЯ ПОВІДОМЛЯЄ
11 Липня, 2023 р., 08:42
Захист фінансового номера телефону від платіжних шахраїв є дуже важливою та актуальною проблемою в наш час. Платіжні шахраї намагаються привласнити номер телефону, який прив’язаний до банківських рахунків з метою крадіжки грошей або особистих даних.
11 Липня, 2023 р., 08:40
Шахраї зламують облікові записи в соціальних мережах та месенджерах (фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, сігнал). Для цього поширюють фішингові посилання, наприклад, під виглядом пропозицій взяти участь у голосуванні, конкурсі, пропозицій роботи в інтернеті тощо. Перейшовши за посиланнями, громадяни вводять логіни та паролі від своїх акаунтів у соціальних мережах/месенджерах, які автоматично стають відомі шахраям. Також, щоб виманити паролі до акаунту в інстаграмі, шахраї надсилають фейкове повідомлення від цієї соціальної мережі начебто про отримання блакитного бейджа (верифікацію акаунту).
11 Липня, 2023 р., 08:37
Телефонне платіжне шахрайство є одним з найпоширеніших видів шахрайства, яке може стати причиною втрати грошей та конфіденційних даних.
07 Липня, 2023 р., 10:31
 Кожен споживач має право на обслуговування українською мовою – це гарантується Конституцією України, яка визначає українську мову як єдину державну мову в Україні та покладає на державу обов’язок забезпечувати її всебічний розвиток і функціонування у всіх сферах суспільного життя на всій території України.                               

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь