Новини

05 Квітня, 2023 р., 13:17
В нараді взяли участь  заступник голови райдержадміністрації Тетяна ЧАГАН,  заступник директора комунальної установи культури «Донецький обласний навчально- методичний центр культури» Артем ЛОВЯГІН, заступники голів та керівники структурних підрозділів у справах культури, сім’ї та молоді виконавчих органів міських, селищних, сільських рад, військових адміністрацій.
03 Квітня, 2023 р., 09:36
Волноваська районна державна адміністрація інформує:
26 Березня, 2023 р., 09:44
Шановні військовослужбовці Від першого дня існування Нацгвардії, Ви з гідністю і честю виконуєте відповідальні завдання, захищаючи безпеку наших громадян. Ви гартуєтеся, здобуваєте цінний досвід у жорстокому та безкомпромісному протистоянні ворогу.
25 Березня, 2023 р., 09:38
Шановні працівники Служби безпеки України, дорогі ветерани! Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята.
23 Березня, 2023 р., 09:38
Фінансове управління  Волноваської райдержадміністрації оголошує добір на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» - провідного спеціаліста відділу   обліку та звітності  фінансового управління  на період дії воєнного стану та до дня визначення переможця за результатами конкурсного відбору відповідно до чинного законодавства, детальний опис вакантної посади додається.
20 Березня, 2023 р., 12:39
Національний конкурс «Благодійна Україна» – щорічний Всеукраїнський конкурс, заснований Всеукраїнською благодійною організацією «Асоціація благодійників України» з метою розвитку ефективного соціально-орієнтованого благодійництва, меценатства та волонтерства в Україні шляхом публічного стимулювання кращих благодійників, меценатів та волонтерів, їхніх організацій та практик.
19 Березня, 2023 р., 11:25
Валерій Падитель – один із оборонців Маріуполя. 21 вересня 2022 року повернувся з російського полону. Очолює 15 мобільний прикордонний загін "Сталевий кордон". Цей підрозділ стане однією зі штурмових бригад, створення яких розпочало МВС.
19 Березня, 2023 р., 11:23
Триває набір до лав «Гвардії наступу»: охочі приєднатися – робіть свій вибір уже сьогодні. Залишилося лише 2 тижні, щоб зробити свій остаточний вибір на користь боротьби та свободи.
17 Березня, 2023 р., 11:26
«Сапсан» – інструктор штурмового полку поліції «Сафарі». Позивний – хижа пташка – обрали не просто, адже він – оператор БПЛА. А віднедавна – боєць штурмової бригади «Лють». Чоловік щодня готується до бойових дій та активно готує інших. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь