Новини

06 Березня, 2023 р., 16:09
За плечима правоохоронця - 20-річний досвід служби в органах внутрішніх справ. З 2015 року поліцейський працював у гарячих точках регіону. Під час повномасштабного вторгнення на очах майора поліції ворог знищив батьківський дім. Внаслідок російських обстрілів загинув його тесть, а теща отримала тяжке поранення. Не в силах дивитись, як від війни страждають громадяни, Олександр Тесленко вирішив продовжити службу в штурмовій бригаді Національної поліції України «Лють», аби назавжди звільнити рідну землю від ворогів, повідомляє відділ комунікації поліції Донецької області.
06 Березня, 2023 р., 16:01
В Україні активно готують штурмові підрозділи Національної гвардії України. Бійці від теоретичних занять перейшли до практичних штурмових дій у лісовій місцевості. Нацгвардійці вчать вести бойові дії у наступі, виявляти ворожі позиції, оточувати їх і, нарешті, знищувати ворога.
06 Березня, 2023 р., 14:58
 Постановою Кабінету Міністрів України від 19 жовтня 2016 року №719 затверджено Порядок виплати грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення деяким категоріям осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членів їх сімей
06 Березня, 2023 р., 10:59
Психологічна реабілітація особам, які звільняються або звільнені з військової служби, з числа ветеранів війни, осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, членам сімей таких осіб та членам сімей загиблих (померлих) ветеранів війни і членам сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України відповідно до Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”
05 Березня, 2023 р., 13:39
22-річний хлопець з перших днів повномасштабного вторгнення російських військ в Україну активно проявляв проукраїнську позицію та разом з іншими херсонцями був учасником мітингів і протестів на вулицях уже окупованого міста. Нині Володимир живе і працює в Житомирі. А зовсім скоро сподівається повернутись на малу батьківщину у складі Об’єднаної штурмової бригади Національної поліції «Лють», щоб назавжди вимести ворога з українських земель. 
04 Березня, 2023 р., 12:07
Війна торкнулася поліцейського ще у 2014 році, коли він пішов добровольцем у перший добровольчий батальйон Національної гвардії України, який згодом перейменували на батальйон імені генерал-майора Сергія Кульчицького. Василь Кузик відправився захищати Донецьку та Луганську області від окупантів та брав активну участь у бойових діях. Наприкінці цього ж року він пов’язав своє життя із Національною поліцією України та у складі підрозділів МВС «Золоті ворота» і полку поліції особливого призначення «Київ» продовжив їздити на ротацію до зазначених регіонів.
03 Березня, 2023 р., 17:22
Як проходить відбір та які головні завдання гвардійців? Скільки триватиме навчання? У чому різниця між різними бригадами «Гвардії наступу»? Кого беруть та як тренують у підрозділах бригади «Буревій»? На важливі питання відповів командир батальйону Першої Президентської бригади оперативного призначення “Буревій” Нацгвардії України Костянтин Вахрамєєв у ефірі ICTV. 
03 Березня, 2023 р., 15:19
Ваучер – документ встановленого зразка, що дає особі право на перепідготовку або підготовку за іншою спеціальністю, підготовку на наступному рівні освіти, спеціалізацію, підвищення кваліфікації у закладах освіти чи у роботодавця.
03 Березня, 2023 р., 13:47
28.02.2023 та 01.03.2023 запрошуємо долучитися до практичного тренінгу «Оцінка збитків інфраструктурі, активам України та її громадянам від військової агресії РФ»

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь