Новини

17 Березня, 2023 р., 11:25
Для того, щоб швидше звільнити країну від ворога та завершити війну назавжди, 40-річний Володимир став добровольцем бригади «Сталевий кордон». 
17 Березня, 2023 р., 11:24
Добровольці «Гвардії наступу» продовжують проходити інтенсивний військовий вишкіл. Інструктори 3 бригади оперативного призначення «Спартан» Національної гвардії України готують  штурмові підрозділи. 
17 Березня, 2023 р., 09:21
Однією з цілей соціальної політики в Україні є максимальна допомога особам і родинам, які опинились у складних життєвих обставинах, та забезпечення умов для подолання цих обставин.
14 Березня, 2023 р., 16:39
Це команда бійців-патріотів, які винищуватимуть ворога та звільнятимуть окуповані землі України. До лав бригади вже увійшли бійці, які брали участь у боях за Київщину, Донецьку і Луганську області. 8-го квітня 2014 року підрозділ звільняв Харківську ОДА, коли проросійські сили намагались створити там таку ж ситуацію, як на Донеччині та Луганщині. Без єдиного пострілу та жодної жертви бійці успішно виконали завдання.
13 Березня, 2023 р., 11:15
Ваучер – це документ, що дає право за кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття пройти перепідготовку, підвищити кваліфікацію за професіями та спеціальностями, а також підготовку на наступному освітньо-кваліфікаційному рівні у закладах освіти чи у роботодавця.
12 Березня, 2023 р., 12:40
Із лютого 28 тисяч добровольців вже подали заявки для участі в «Гвардії наступу», зазначив в ефірі телемарафону міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко. 
12 Березня, 2023 р., 11:19
У 2023 році прикордонник Василь закінчив навчання у Національній академії Державної прикордонної служби.  
10 Березня, 2023 р., 19:43
Бійці новоствореної об’єднаної штурмової бригади Національної поліції України «Лють» після завершення етапів конкурсного відбору проходять навчання з домедичної медицини, вогневої та тактичної підготовки. 
10 Березня, 2023 р., 19:41
Доброволець Олександр Згурскій з перших днів повномасштабної війни вступив до 5-го окремого батальйону Української добровольчої армії, разом із побратимами захищав Харківщину. Тоді прийшло усвідомлення, що він не може присвятити себе мистецтву. Він не актор, а спецпризначенець. 
09 Березня, 2023 р., 13:30
Світлані Гоцик 26 років. З 13 років почала свою спортивну кар’єру з боксу та отримала спортивний розряд «кандидат в майстри в спорту». Потім займалася змішаними єдиноборствами і знову успішно - у цьому спорті неодноразово ставала чемпіонкою світу та показала, що вона сильна і тілом, і духом.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь