Новини

15 Лютого, 2023 р., 12:54
Відновлення економіки держави за рахунок переміщення підприємств з територій, що наближені або знаходяться у зоні бойових дій, в безпечні регіони Західної України.
15 Лютого, 2023 р., 09:25
15 лютого в Україні відзначають День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Участь у війні в Афганістані взяли понад 160 тисяч українців. Понад 3000 осіб загинули.
13 Лютого, 2023 р., 09:32
МВС отримало понад 27 тисяч звернень щодо вступу до Гвардії наступу. Про це сьогодні, 12 лютого, в ефірі Всеукраїнського телемарафону «Єдині новини» повідомила речниця міністра внутрішніх справ Мар’яна Рева. Також вона розповіла про етапність добору та звернула увагу на зацікавленість і бажання із боку добровольців приєднатися до «Гвардії наступу».
12 Лютого, 2023 р., 09:51
Бажаючих вступити до лав штурмових бригад «Гвардія наступу» вже понад 20 тисяч. Найбільша кількість заяв надходить онлайн. Про це в ефірі національного телемарафону повідомив речник НГУ Руслан Музичук, передає Укрінформ.
12 Лютого, 2023 р., 09:49
Один з центрів набору до Гвардії наступу оглянув сьогодні у Краматорську начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.
10 Лютого, 2023 р., 12:36
 До «Гвардії наступу» через сайт подали заявки 10,5 тисяч осіб, через ЦНАП – 6,5 тисяч, за телефоном «гарячої лінії» проконсультували 3,5 тисячі громадян. Про це міністр внутрішніх справ Ігор Клименко повідомив в ефірі телемарафону «Єдині новини».  
09 Лютого, 2023 р., 14:36
"Якщо ти прагнеш  звільнити від російської навали рідні міста, повернути людям втрачені домівки, а тим, хто потерпає від окупації, - мирне та комфортне життя в складі України, запрошуємо до нашої команди «лютих» мешканців Донеччини" - наголошують у поліції Донецької області.
07 Лютого, 2023 р., 17:03
Рекрутингова кампанія «Гвардія наступу» стала однією з тем чергового звернення Президента України Володимира Зеленського . Про це говорили сьогодні на спільному брифінгу начальника Донецької обласної військової адміністрації Павла Кириленка з представниками Національної поліції, Нацгвардії та Держприкордонслужби.
07 Лютого, 2023 р., 17:02
Загалом до «Гвардії наступу» подали заявки вже більше 8 тисяч добровольців. Всі вони будуть проходити співбесіду та перевірки. Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» заявив виконувач обов’язків міністра внутрішніх справ Ігор Клименко.  
07 Лютого, 2023 р., 11:19
Продовжуємо працювати на всіх фронтах та забезпечувати людей найнеобхіднішим! За сприяння голови Волноваської райдержадміністрації, начальника районної військової адміністрації Юрія БАКАЄВА громади району забезпечені медичними препаратами - шприцами для діабетиків від Global EMPOWERMENT MISSION, яку допомагають доставляти волонтери фонду ГО "ФОНД "ЯКІСТЬ ЖИТТЯ". Висловлюємо слова вдячності за підтримку людей! Ви робите добру та дуже важливу справу

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь