Новини

14 Грудня, 2022 р., 15:37
До уваги директорів, комерційних та фінансових директорів, менеджерів,  юристів, бухгалтерів суб’єктів державного та приватного секторів економіки, власників бізнесу, адвокатів, аудиторів.
14 Грудня, 2022 р., 13:32
 Сьогодні голова Волноваської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Юрій БАКАЄВ Комарської та Великоновосілківських громад та вшанував хвилиною мовчання всіх загиблих.
08 Грудня, 2022 р., 15:27
 08 грудня відбулася нарада за участі голови Волноваської райдержадміністрації, начальника районної військової адміністрації Юрія БАКАЄВА, начальника Волноваського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, полковника Сергія ШАЛІМОВА, голів фермерських господарства та начальників військових адміністрацій населених пунктів району, старост селищних рад, представників поліції.
07 Грудня, 2022 р., 14:35
 У День місцевого самоврядування України голова Волноваської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Юрій БАКАЄВ привітав з професійним святом та нагородив Почесними грамотами за багаторічну, сумлінну працю, зразкове виконання посадових обов’язків, високий професіоналізм та небайдужість до долі громади:
07 Грудня, 2022 р., 09:08
 Шановні колеги! Щиро вітаю з професійним святом – Днем місцевого самоврядування!
06 Грудня, 2022 р., 20:33
Наказом Мінреінтеграції від 17 листопада 2022 року №273 затверджено оновлений перелік, на основі якого внутрішньо переміщеним особам здійснюватимуть виплати. Нагадуємо, перелік не є фіксованим – він регулярно актуалізується.
06 Грудня, 2022 р., 08:10
  Шановні військовослужбовці, захисники України! 6 грудня – День Збройних Сил України. Це загальнонаціональне свято в нашій державі, адже українці згуртувалися і довели, що весь народ може стати на оборону своєї країни.
05 Грудня, 2022 р., 12:01
  З Міжнародним днем волонтера усіх, хто присвятив себе цій благородній місії!
02 Грудня, 2022 р., 10:24
Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня включно проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Мета акції - привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.
01 Грудня, 2022 р., 13:07
      Цього дня людство згадує про те, яку серйозну загрозу для життя людей несе ця глобальна проблема. Всесвітній День боротьби зі СНІДом став одним із найбільш визнаних міжнародних днів здоров’я і можливістю підвищити рівень обізнаності про це захворювання і його профілактику. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь