Новини

26 Листопада, 2022 р., 16:34
Структурні підрозділи Волноваської РВА долучилися до акції "Запали свічку" в знак скорботи за загиблими жертвами Голодомору 1932–1933 років і масових штучних голодів 1921–1923 і 1946–1947 років та віри в беззаперечну Перемогу українців найближчим часом.  Пам’ятаймо одну з найтрагічніших сторінок української історії, яка поглинула мільйони безневинних, що не підлягає забуттю…
21 Листопада, 2022 р., 19:28
   Управління забезпечення виконання рішень у Донецькій області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків) доводить до відома інформацію про особливості здійснення повноважень відділами державної виконавчої служби Волноваського району Донецької області.
21 Листопада, 2022 р., 17:00
   Основною метою Центру є соціальна підтримка внутрішньо-переміщених осіб, допомога в адаптації, надання первинної юридичної допомоги.
20 Листопада, 2022 р., 10:11
   Шановні аграрії! Сьогодні вперше за роки незалежної України вам, як ніколи, довелося збирати цьогорічний урожай у складні часи воєнного стану.
19 Листопада, 2022 р., 11:11
   Традиційно, у третю неділю листопада, в Україні відзначається День працівників сільського господарства.
17 Листопада, 2022 р., 17:13
Голова Волноваської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Юрій БАКАЄВ, керівники громад району та члени комісій ТЕБ та НС та евакуаційної комісії взяли участь в штабному тренуванні Донецької облдержадміністрації «Дії органів управління територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Донецької області та її ланок під час ліквідації наслідків застосування російською федерацією тактичної ядерної зброї».
16 Листопада, 2022 р., 13:41
Semper fidelis. Вірні завжди. Прості, але потужні слова. Українська морська піхота за ці 8 років мала не одну нагоду випробувати себе і своє гасло на міцність – і пройшла випробування з гідністю, - зазначив сьогодні, 16 листопада, начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук".
10 Листопада, 2022 р., 14:28
Сьогодні відбулося чергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Волноваського району Донецької області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь