Новини

04 Серпня, 2022 р., 14:45
Увага! Управління соціального захисту населення Волноваської райдержадміністрації повідомляє про роботу «гарячих ліній» управління, на які населення Волноваського району можуть звернутися з питань соціального захисту населення.
04 Серпня, 2022 р., 12:33
Рашисти не припиняють обстріли населених пунктів Волноваського району. Продовжують руйнувати житлові будинки, інфраструктуру та змушують страждати цивільне населення.
03 Серпня, 2022 р., 16:02
Управління соціального захисту населення Волноваської райдержадміністрації нагадує, що з метою соціального захисту внутрішньо переміщених осіб Урядом 20 березня 2022 року прийнято постанову № 332 «Деякі питання виплати допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам».
02 Серпня, 2022 р., 18:08
Управління соціального захисту населення Волноваської райдержадміністрації доводить до відома інформацію щодо можливості отримання внутрішньо переміщеними особами додаткових соціальних гарантій, у тому числі від міжнародних організацій.
08 Липня, 2022 р., 12:47
Продовжується робота з видачі пенсійних виплат на територіях ведення активних бойових дій Волноваського району.
28 Червня, 2022 р., 11:37
Інститут економіко-правових досліджень імені В.К. Мамутова НАН України у коаліції з ГО «Асоціація вчених – внутрішньо переміщених осіб» та Українським координаційним центром з підвищення правової освіти населення на базі Ресурсного Центру соціально-правової та професійної підтримки співробітників переміщених ЗВО/наукових установ, створеного за підтримки офісу Ради Європи в Україні реалізують програмну ініціативу «Правова підтримка співробітників переміщених закладів вищої освіти та наукових установ України, які постраждали внаслідок агресії російської федерації».
16 Червня, 2022 р., 22:25
Яка допомога доступна від держави та як її отримати українцям, що постраждали внаслідок війни або вимушено переїхали до інших регіонів України, можна дізнатися на Гіді з держпослуг. 
16 Червня, 2022 р., 22:23
Маєте бізнес або плануєте відкривати? На Гіді є низка потрібних для вас держпослуг, що будуть актуальні під час війни.
16 Червня, 2022 р., 21:43
У зв’язку з військовою агресією російської федерації, аграрний ринок зазнає значної шкоди. Так, окрім спроб агресора заблокувати експорт сільськогосподарської продукції з України чи впливати на світові ринки продовольства, збройні підрозділи російської федерації руйнують аграрну інфраструктуру, пошкоджують та викрадають сільськогосподарську техніку та обладнання, викрадають зерно, вбивають працівників сільськогосподарських підприємств та завдають численних втрат та збитків аграрному сектору економіки України.
23 Лютого, 2022 р., 11:56
Голова Волноваської райдержадміністрації Анатолій НЕМЧЕНКО взяв участь в засіданні 9-ї чергової сесії Вoлноваської районної ради 8 скликання, де звітував про виконання у 2021 році повноважень Волноваської районної ради, делегованих Волноваській райдержадміністрації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь