Новини

18 Травня, 2023 р., 14:47
18 травня 1944 року розпочалася операція з депортації кримських татар, в результаті якої було виселено 180 014 осіб. Вона мала катастрофічні наслідки для кримських татар в місцях заслання. Протягом року до завершення війни від голоду, хвороб та виснаження загинуло понад 30 тис. кримських татар.
18 Травня, 2023 р., 11:09
Захист ваших ґаджетів від шкідливих програм, встановлення надійних паролів та кілька правил з кібербезпеки – заходи обачності, які вбережуть вас від зловмисників, які хочуть заволодіти вашими даними, включно з даними банківських карток і акаунтів у соцмережах. 
17 Травня, 2023 р., 12:58
Центр міжнародного приватного підприємництва (Center for International PrivateEnterprise (CIPE), https://www.cipe.org/) проводить оцінку потреб малого та середнього бізнесу, а також органів державної та місцевої влади України для напрацювання програми донорської допомоги Україні на найближчі роки. В рамках оцінки потреб Центр міжнародного приватного підприємництва проводить опитування власників малих та середніх підприємств (МСП) та відеозустрічі з експертами, власниками МСП та представниками публічного сектору, в тому числі органів місцевої влади, щоб почути про їх досвід, проблеми, думки щодо нинішньої ситуації бізнесу в Україні та відбудови і компоненту доброчесності в ній; проте першочергово цікавлять потреби (як в короткостроковій так і довгостроковій перспективі) та пропозиції, поради донорам для врахування при формуванні програм донорської допомоги. 
05 Травня, 2023 р., 15:41
Через війну в багатьох людей знищено або ж пошкоджено документи на право власності.
05 Травня, 2023 р., 14:10
Повномасштабне вторгнення рф на територію України призвело до того, що більшість ветеранів, які вже були інтегровані до цивільного життя, знову взяли до рук зброю для участі у заходах із забезпечення національної безпеки і оборони, а також проведення загальної мобілізації, внаслідок якої число ветеранів збільшиться в рази, що актуалізує проблему соціальної та професійної адаптації демобілізованих або звільнених у запас військовослужбовців, у тому числі ветеранів війни.
01 Травня, 2023 р., 17:40
Безбар’єрність — це не просто про комфортне життя для людей будь-якого віку, статі та стану здоров'я, а іноді й про життя та розвиток взагалі. Мільйони українців, серед яких маломобільні люди, молодь, жінки, люди літнього віку, люди з інвалідністю, через численні бар'єри не можуть реалізувати себе, а в деяких випадках навіть забезпечити власні базові потреби.
27 Квітня, 2023 р., 09:29
Відповідна постанова Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо надання окремих видів грошової допомоги, пільг і житлових субсидій» від 18 квітня 2023 р. № 340 набрала чинності 20 квітня 2023 року.
25 Квітня, 2023 р., 10:20
Серед них: Програма з надання роботодавцям компенсацій за працевлаштування зареєстрованих безробітних (постанова КМУ від 10 лютого 2023 р. № 124), яка включає:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь