Новини

21 Червня, 2023 р., 14:09
Дія.Освіта - це наступний етап еволюції проєкту Дія.Цифрова освіта. Дія.Освіта не тільки дозволить вимушеним переселенцям та всім іншим безплатно отримати нові навички та зробити крок назустріч новій професії, вона дуже допоможе українським дітям.
21 Червня, 2023 р., 10:29
Директор департаменту агропромислового розвитку та земельних відносин облдержадміністрації Артем ЧАГАН разом з головою Волноваської райдержадміністрації, начальником районної військової адміністрації Юрієм БАКАЄВИМ привітали фермерів Волноваського району.
20 Червня, 2023 р., 11:03
Сьогодні заступник голови райдержадміністрації Тетяна ЧАГАН провела онлайн - семінар Волноваської райдержадміністрації, районної військової адміністрації з начальниками, спеціалістами відділів культури і молоді структурних підрозділів виконавчих органів міських, селищних, сільських рад, військових адміністрацій, працівників закладів культури територіальних громад Волноваського району. 
19 Червня, 2023 р., 08:46
День фермера це свято тих, хто розумом і руками, серцем і душею щодня долучається до важливих господарських справ. Попри військовий стан у країні, нестачу сировини, обстріли та авіа-удари, порушення логістики і перебої з енергоносіями доброчесні фермери виходять на свій власний фронт - продовольчий. Це свідоме рішення, помножене на відповідальність перед людьми і країною, адже продовольча безпека - невід’ємна складова впевненої перемоги України над окупантом.
12 Червня, 2023 р., 17:17
Сьогодні голова Волноваської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Юрій БАКАЄВ провів нараду з питань взаємодії всіх підрозділів для роботи на деокупованих територіях.
31 Травня, 2023 р., 13:55
Більше року триває повномасштабна війна в Україні, але українські діти продовжують отримувати знання. Як і завжди, наприкінці навчального року для них лунає останній дзвоник. Але останні дзвоники, як і навчання протягом року для дітей Донеччини пройшло не традиційно, а дистанційно, у форматі онлайн.
29 Травня, 2023 р., 13:03
На нараді розглянуто питання щодо обовʼязкової евакуації людей та особливо дітей, з лінії проведення бойових дій. Заборона реалізації алкогольних напоїв на території Волноваського району. Демонтаж відеокамер на основних автомобільних шляхах району.
24 Травня, 2023 р., 18:03
Вугледарський міський центр зайнятості надає інформацію щодо орієнтовного графіку формування навчальних груп за професіями у червні 2023р. до Державного навчального закладу «ОДЕСЬКИЙ ЦЕНТР ПТО ДСЗ» із числа безробітних, які знаходяться на обліку у центрах зайнятості.
23 Травня, 2023 р., 14:58
Проведено онлайн навчання щодо кіберзахисту у Волноваській райдержадміністрації. У навчанні взяли участь державні службовці райдержадміністрації. Розглянуті питання організації захисту віддаленого робочого місця, безпеки під час використання електронної пошти, поводження з електронними підписами, користування публічними бездротовими мережами, кіберзахисту мобільних пристроїв та інше.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь