Новини

17 Листопада, 2023 р., 08:30
7 діточок чекають на влаштування в сім`ю, з них 6 дітей родинної групи - 4 братика: Олександр (12 років), Артур (14 років), Олексій (11 років), Сергій (9 років) та 2 сестрички: Аліна (5 років), Анастасія (7 років); та Олександр (15 років). Дуже гарні та доброзичливі, чуйні, веселі та допитливі діти, яким дуже не вистачає батьківської любові та сімейного оточення. Потребують усиновлення або влаштування під опіку, в прийомну сім`ю, дитячий будинок сімейного типу. Не залишайте цих дітей без люблячої батьківської турботи та затишної оселі в такий непростий для нас всіх час. Діти дуже чекають . За більш детальною інформацією звертатися до служби у справах дітей Старомлинівської сільської ради за телефоном +380662499808 
16 Листопада, 2023 р., 11:17
На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 04.08.2023 № 812 «Про затвердження Типового положення про Раду з внутрішньо переміщених осіб» Волноваська районна державна адміністрація, районна військова адміністрація оголошує про намір створення Ради з питань внутрішньо переміщених осіб (далі – Рада).
06 Листопада, 2023 р., 15:03
Щорічно в першу неділю листопада Україна відзначає День працівника соціальної сфери. Ваша сповнена гуманізму й милосердя самовіддана праця є запорукою того, що велика кількість українців, котрі потребують уваги і підтримки з боку держави, відчуває себе захищеною у цей непростий для країни час. Ви першими приймаєте на себе людські проблеми, біль та життєві негаразди, надаючи допомогу і підтримку. А тому служіння обраній справі, почуття обов’язку, професійність, доброта та душевна щедрість приносять Вам заслужену людську шану і повагу.
06 Листопада, 2023 р., 14:57
Днями завдяки спільній роботі Волноваської райдержадміністрації, районної військової адміністрації, Великоновосілківської та Комарської військових адміністрацій рятувальники 27 державного пожежно-рятувального загону отримали оперативно-рятувальний автомобіль Peugeot Landtrek DC Allure.
06 Листопада, 2023 р., 14:55
З жовтня 2022 року цією програмою скористалися вже понад 4 тисячі українських родин, а загальна сума виданих іпотек перевищила 6 мільярдів гривень.
05 Листопада, 2023 р., 15:00
Сфера соціального захисту населення відіграє важливу роль у розвитку держави та суспільства загалом. В умовах сьогодення, тобто в умовах російської військової агресії, соціальний захист населення є затребуваним для ще більшої кількості верств населення. Відчуття війни та її наслідки впливають на кожного індивіда, що зумовлює державу вчасно реагувати та надавати потрібну підтримку для населення. Щодня суспільство та держава отримують нові виклики щодо подолання кризових моментів, що спричинила російська військова агресія.
01 Листопада, 2023 р., 14:55
Міністерство у справах ветеранів України відповідно до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих, спортивних заходів та спортивних змагань України на 2023 рік та на запрошення Військово-повітряних сил США (програма Air Force Wounded Warrior (AFW2) здійснює організацію та забезпечення підготовки збірної команди України для участі у 2024 році у міжнародних змаганнях “United States Air Force Trials”, які відбудуться 04-16 березня 2024 року у м. Лас-Вегасі, штат Невада, США.
01 Листопада, 2023 р., 14:20
На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 04.08.2023 № 812 «Про затвердження Типового положення про Раду з внутрішньо переміщених осіб» Волноваська районна державна адміністрація, районна військова адміністрація оголошує про намір створення Ради з питань внутрішньо переміщених осіб (далі – Рада).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь