Новини

09 Лютого, 2024 р., 11:17
ВІЗЬМІТЬ ДИТИНУ У РОДИНУ – це не просто гарне гасло, це крик душі кожної дитини – сироти чи дитини, позбавленої батьківського піклування. У більшості з нас є батьки, рідні та близькі люди, з якими легше долати труднощі. Сирота ж позбавлена цієї життєвої підтримки, вона самотня, зневірена, пригнічена…
08 Лютого, 2024 р., 16:39
Зіткнувшись з наслідками бойових дій, вимушені переміщення всередині країни чи евакуацію за кордон, українці стали більш вразливими до явища торгівлі людьми та інших форм експлуатації.
06 Лютого, 2024 р., 15:18
Міністерством економіки України, як головним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері розвитку підприємництва, розроблено проект Стратегії відновлення, сталого розвитку та цифрової трансформації малого та середнього підприємництва на період до 2027 року з метою вдосконалення державної політики у сфері розвитку та підтримки малого та середнього підприємництва шляхом створення умов для сталого розвитку та цифрової трансформації, полегшення доступу до фінансування, підтримки зростання суб’єктів малого та середнього підприємництва на внутрішніх та зовнішніх ринках.
02 Лютого, 2024 р., 10:11
Інформація про заплановані закупівлі товарів, робіт, послуг по Волноваському району Донецької області
31 Січня, 2024 р., 10:47
ДСНС продовжує надавати інформаційні послуги для осіб з інвалідністю.
25 Січня, 2024 р., 16:41
Інформація про заплановані закупівлі товарів, робіт, послуг по Волноваському району Донецької області
24 Січня, 2024 р., 14:26
22 січня 2024 року відбулось перше засідання Ради з питань ВПО при Волноваській районній державній адміністрації. В засіданні взяла участь заступник голови Волноваської районної державної адміністрації Тетяна ЧАГАН.
24 Січня, 2024 р., 12:52
24 січня 2024 року під головуванням заступника голови райдержадміністрації Тетяна ЧАГАН відбулося чергове засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Волноваській районній державній адміністрації, районній військовій адміністрації.
23 Січня, 2024 р., 13:58
У місті Славутичі Вишгородського району Київської області діє Соціально-психологічний центр, який на загальнодержавному рівні надає послуги ветеранам війни, учасникам бойових дій та членам їх сімей.
15 Січня, 2024 р., 17:13
Ветерани та ветеранки, чинні військовослужбовці та військовослужбовиці, Український ветеранський фонд запрошує вас  взяти участь в онлайн-опитуванні про ваші актуальні потреби та бачення можливостей для кар’єрного і професійного зростання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь