Питання санітарного очищення території населених пунктів Волноваського району розглянули на онлайн нараді з ОТГ та ВЦА

Дата: 28.04.2021 11:05
Кількість переглядів: 849

Сьогодні заступник голови Волноваської райдержадміністрації Юрій БАКАЄВ спільно з департаментом  екології та природних ресурсів, департаментом житлово-комунального господарства облдержадміністрації провели нараду з територіальними громадами та ВЦА з питання санітарного очищення території населених пунктів Волноваського району.


 «Проблема забруднення довкілля відходами, здійснення дієвого управління і контролю у цій сфері залишаються актуальними та потребують вжиття додаткових узгоджених заходів громадами та військово-цивільними адміністраціями району. Особливе занепокоєння викликають стихійно створені масштабні сміттєзвалища на території населених пунктів громад» - Юрій БАКАЄВ.
На даний час схема санітарної чистки населених пунктів не розроблена ні однією із громад Волноваського району.
Для ефективного провадження робіт та запобіганню утворення несанкціонованих сміттєзвалищ необхідно вжити узгоджених організаційних та координаційних заходів для встановлення контейнерів для збору твердих побутових відходів та безперешкодного функціонування маршрутів санітарного очищення населених пунктів району.
Гостро стоїть питання встановлення контейнерів для збору сміття на території Великоновосілківської селищної, Старомлинівської та Комарської сільських рад.
Користуючись нагодою, заступник голови райдержадміністрації звернувся до громад з пропозицією активніше працювати для вирішення зазначеного питання шляхом організації централізованого збору та вивезення сміття. 
Підбиваючи підсумки наради, Юрій БАКАЄВ наголосив на необхідності безумовного виконання Законів України, Указів Президента України, постанов та розпоряджень Кабінету Міністрів України, Наказів міністерств та інших законодавчих актів з питань надання послуг з поводження з побутовими відходами відповідно до встановлених термінів.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь