На засіданні оперативного штабу представили т.в.о. начальника райвідділу поліції

Дата: 24.05.2021 14:32
Кількість переглядів: 1564

Сьогодні голова Волноваської райдержадміністрації Анатолій НЕМЧЕНКО провів засідання районного оперативного штабу з ліквідації надзвичайної ситуації, на якому представлено тимчасово виконуючого обов’язки начальника Волноваського районного відділу поліції ГУ Національної поліції – полковника поліції Василя ПОШТАКА.

Не менш важливим та приємним було привітання з днем народження генерального директора КНП «Волноваська лікарня  планового лікування Волноваської районної ради» - Володимира КОВАЛЕНКА.

Голова райдержадміністрації побажав імениннику щастя, здоров’я, родинного благополуччя, здійснення всіх задумів, завжди залишатися енергійним та завзятим.

В засіданні взяли участь керівники  ВЦА м.Волноваха, Вугледарської міської ВЦА,  11 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Донецькій області, 81 ДПРЧ ГУ ДСНС України у Донецькій області, Волноваського відділу поліції ГУ Національної поліції у Донецькій області, медичних закладів та інших.

Розглянули ситуацію з відновлення житлових будинків, які постраждали  внаслідок обстрілів з боку незаконних збройних формувань.

За інформацією відділу оборонної роботи та цивільного захисту Волноваської райдержадміністрації станом на 24.05.2021 року у с. Гранітне  відновлено 13 житлових будинків, зруйнованих під час обстрілів.

Також,  доповіли про  ситуацію, яка склалась на території Волноваського районну щодо  захворюваності на гостру респіраторну хворобу COVID-19, на грип та ГРВІ.

На 24.05.2021 року по Волноваському району зареєстровано 155 нових підтверджених  випадків   коронавірусної  інфекції. Випадки реєструвалися по Волноваській ВЦА – 21  випадків, Ольгинській ВЦА – 17, Мирненській ВЦА – 4, Хлібодарівській ОТГ –24, Вугледарській ВЦА -  26,  Великоновоселківській  селищній раді - 38, Комарській  сільській раді - 6, Старомлинівській сільській раді - 19. Всього з початку  2021 року зареєстровано 2971 випадків коронавірусної інфекції.

Крім цього, під час засідання штабу обговорили суспільно-політичну та криміногенну обстановку на території Волноваського району за період з 17 травня по 23 травня 2021 року.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь