Від старовинних традицій до сучасного виробництва

Дата: 28.05.2021 09:04
Кількість переглядів: 930

Фото без описуВолноваський хлібозавод «Афродіта» - провідне підприємство з виробництва хліба у Волноваському районі. 27 травня 2021 року голова Волноваської райдержадміністрації Анатолій НЕМЧЕНКО в рамках робочого візиту відвідав підприємство та ознайомився з процесом виготовлення хлібобулочних виробів.

З 1969 року хлібозавод забезпечує своєю продукцію жителів Волноваського району та Донецької області. Завдяки цьому 290 осіб мають постійну роботу та стабільну заробітну плату.

Волноваський хлібозавод «Афродіта» є значним платником податків (за 2020 рік до бюджетів усіх рівнів сплачено ПДФ – 3,0 млн. грн., ПДВ – 3,2 млн. грн., ЄСВ – 3,9 млн. грн.) і підприємством, яке робить вагомий внесок у розвиток Волноваського району.

За останні роки підприємство змінилося кардинально завдяки спільній роботі голови СФГ «Афродіта» Івану ХАЧХАРДЖИ та його синів Іллі та Єфрема. Ще п’ять років тому хлібопекарське виробництво було в стадії відродження, а наразі це абсолютно новий завод з двома сучасними виробничими лініями, в якому застосовуються передові хлібопекарські технології.

Асортиментний ряд продукції «Афродіта» можна знайти ледь не в кожному магазині Волноваського району, Донецької та Луганської областей. Окрім того, продукція реалізовується через мережу власних фірмових торгових точок та торгівельну мережу «АТБ». Є на підприємстві і власний автотранспортний парк, який забезпечує доставку продукції до магазинів.

Волноваський хлібозавод веде клієнт-орієнтовану діяльність, адже, як повідомила заступник директора заводу Наталія ЦУРКАН, підприємство постійно пропонує своїм споживачам різноманітні цікаві новинки.

У 2020 році завершилася реконструкція хлібозаводу, була придбана автоматизована лавашна лінія, яка підвищила продуктивність і дозволяє випікати до 3 000 одиниць лаваша на годину, а також побудований додатковий цех для формування булочних виробів, де встановлена нова німецька автоматизована лінія Fritсh, що дає можливість збільшити продуктивність ще в рази. В планах на майбутнє відкрити лінію виробництва різних видів печива.

Для маленьких мешканців міста завод постійно організовує та проводить екскурсії по виробництву та майстер-класи з оформлення пасхальної продукції.

Кожного місяця працівників вітають з річницею роботи в компанії та проводять різні заходи для підвищення мотивації.

 «Сьогодні ми мали можливість переконатися, що хлібозавод «Афродіта» - сучасне підприємство із налагодженим виробництвом, що виготовляє високоякісну продукцію та дбає про своїх працівників. Таке потужне виробництво забезпечує економіку району, області та добробут кожного робітника», - підсумував Анатолій НЕМЧЕНКО.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь