В закладах загальної середньої освіти Волноваського району пролунав останній дзвоник

Дата: 31.05.2021 15:17
Кількість переглядів: 1636

Фото без описуПротягом останніх днів в школах Волноваського району пройшло свято Останнього дзвоника. Під час урочистих лінійок випускники шкіл отримали грамоти за успіхи у навчанні, активну участь у конкурсах і житті шкіл. З привітаннями з нагоди завершення навчального року до Волноваського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів завітав голова Волноваської райдержадміністрації Анатолій НЕМЧЕНКО.

«Щиро вітаю всіх зі святом Останнього дзвоника! Міцного здоров’я, щастя, гарного відпочинку на канікулах, випускникам - успіху у складанні  ЗНО та вступі до вищих навчальних закладів. І головне, бажаю кожному з вас знайти своє місце у житті та завжди пам'ятати звідки ви родом, де ваше коріння і, в майбутньому, допомагати своєму рідному місту» - Анатолій НЕМЧЕНКО.

В рамках робочого візиту Анатолій НЕМЧЕНКО обговорив актуальні проблеми шкільного життя із директором опорного закладу Людмилою АКСЬОНЕНКО.

У 2016 році Волноваська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів отримала статус опорного закладу освіти. У 2017 році проведено капітальний ремонт будівлі навчального закладу за рахунок коштів обласного бюджету.

В 46 класах знання здобувають 1143 школярів, в т.ч. за дистанційною формою навчання. У закладі працює 72 вчителя та 30 осіб обслуговуючого персоналу, в т.ч. практичний психолог, соціальний педагог, медична сестра.

Діє 1 спортивна зала, 3 спортивних майданчики, 1 міні футбольне поле, методичний кабінет та ін. Навчальні кабінети, учительська, бібліотека забезпечені комп’ютерами, створена локальна мережа INTERNET.

Голова райдержадміністрації відзначив високий рівень закладу освіти. Водночас, наголосив на необхідності брати участь в різних проектах для залучення інвестицій та покращення матеріально-технічної бази навчального закладу.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь