Встановлення банкомату "Альфа - Банк" в с. Костянтинопіль Великоновосілківської селищної ради

Дата: 14.06.2021 16:36
Кількість переглядів: 1095

Фото без опису14 червня 2021 року відбулося відкриття встановленого в с. Костянтинопіль банкомату «Альфа – Банку». Для цього до села завітали регіональний керівник Донбаського регіону Євген КОВАЛЬСЬКИЙ, депутати Волноваської районної ради та Великоновосілківської селищної ради від ПП «Слуга Народу».

Ця подія для жителів Костянтинопіля була довгоочікуваною і важливою. Адже в березні цього року відділення «Ощадбанку», яке діяло у с. Костянтинопіль, припинило свою роботу і мешканці сіл Костянтинопіль, Улакли, Розлив, Багатир, Андріївка та Олексіївки ( а це близько 3 тис. населення), які обслуговувались у цьому відділенні, опинилися в ситуації, коли отримані на картку пенсії, зарплати і допомоги неможливо було перевести в готівку на місці. Для цього приходилося їздити до районного центру в смт Велика Новосілка за 30 км, витрачаючи кошти на дорогу і багато часу.

До голови Волноваської райдержадміністрації Анатолія НЕМЧЕНКА звернулись жителі цих сіл з проханням посприяти у відновленні роботи банківського відділення.

Анатолій НЕМЧЕНКО ініціював перемовини щодо доцільності та рентабельності такого проекту з банківськими установами, які функціонують на території Волноваського району, до яких долучилися депутати районного та місцевого рівнів від ПП «Слуга Народу». Пропозицію щодо встановлення банкомату підтримало акціонерне товариство «Альфа – Банк».

Від сьогодні життя місцевих жителів стане значно простішим, адже всі отримані кошти на банківську картку можна буде отримати безпосередньо через банкомат. Також, можна буде здійснювати операції по сплаті за кредит, поповнення рахунків мобільних операторів та оплату послуг за інтернет, переказ коштів на іншу картку, сплату по рахунках за комунальні послуги та багато іншого.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь