Комунальне некомерційне підприємство «Лікарня планового лікування Волноваської міської територіальної громади»

Дата: 01.07.2021 18:18
Кількість переглядів: 1473

Голова Волноваської райдержадміністрації  Анатолій НЕМЧЕНКО з робочим візитом відвідав комунальне некомерційне підприємство  «Лікарня планового лікування Волноваської міської територіальної громади».

Разом із керівництвом закладу голова райдержадміністрації оглянув відділення лікарні, кабінети для прийому хворих та поспілкувався з медперсоналом. У лікарні більше 300 одиниць медичного обладнання, в тому числі високовартісного. 

До складу лікарні входять: поліклініка, у тому числі стоматологічне відділення з кабінетом ортопедичної стоматології, госпрозрахункове відділення профілактичних оглядів, стаціонарні відділення на 100 ліжок (терапевтичне відділення – 30 ліжок, неврологічне відділення – 30 ліжок, хірургічне відділення – 40 ліжок, травматологічних – 10 ліжок, гінекологічних –  5 ліжок, група анестезіології та інтенсивної терапії – 6 ліжок). В діагностичному  відділенні  функціонує кабінет УЗД, кабінети функціональної діагностики (ЕКГ, ФВД, холтерівське моніторування, аудіометрія), ендоскопічний кабінет та кабінети рентгенодіагностики. Фізіотерапевтичне відділення, кабінети електросвітло лікування, УВЧ та СВЧ – терапія, лікувального масажу, теплолікування та кабінет лікувальної фізкультури. 

В межах лікарні також функціонують клініко-діагностична, біохімічна та імунологічна лабораторії, аптека, патологоанатомічне відділення та господарча служба.

Транспортування хворих з приймального у стаціонарні відділення здійснюється за допомогою санітарного ліфту.

Закладом розпочато капітальний ремонт головного лікувального корпусу  та відділення поліклініки, який планується завершити у 2022 році.

В ході зустрічі обговорили нагальні проблеми медичної галузі та  шляхи їх вирішення.

На теперішній час лікарня потребує вузькопрофільних спеціалістів: терапевт, рентгенолог, анестезіолог, лікар-функціональної діагностики, фізіотерапевт, реабілітолог.   Також є потреба у молодшому медичному персоналі.

Директор комунального некомерційного підприємства  «Лікарня планового лікування Волноваської міської територіальної громади» Володимир КОВАЛЕНКО зазначив, що пріоритетними завданнями медичного закладу є виконання національних, загальнодержавних та регіональних програм, покращення якості надання медичних послуг,  впровадження досягнень науки і техніки в роботу лікарні для оптимізації лікувального процесу, забезпечення структурних підрозділів лікарні необхідними умовами праці та новим обладнанням, підтримка здоров’я  та працездатності населення Волноваського району.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь