НЕ МОВЧИ! ТИ МАЄШ ПРАВО НА ЗАХИСТ! 

Дата: 13.07.2021 20:16
Кількість переглядів: 914

Фото без описуСьогодні керівництво Волноваської райдержадміністрації ознайомилось з роботою Денного центру соціально-психологічної допомоги постраждалим від фізичного насильства в місті Вугледар. 


Під час робочого візиту голова Волноваської райдержадміністрації Анатолій НЕМЧЕНКО підкреслив важливість підтримки діяльності таких закладів місцевими громадами. Адже денні центри надають комплексну допомогу жінкам, які зіткнулися з насильством та потребують безпечного місця перебування. Тут можна отримати всебічну психологічну, соціальну та правову підтримку.
«Кожна людина має право відчувати себе захищеною. Вкрай важливо, що є розуміння необхідності реалізації Закону України «Про запобігання та протидію домашньому насильству» з боку міської влади. Впевнений, що центр стане місцем спасіння для жінок, жінок з дітьми, які страждають та потерпають від домашнього та інших видів насильства» – додав Анатолій НЕМЧЕНКО.
Директор Вугледарського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Оксана ПАРХОМЕНКО розповіла, що Центр є надійним прихистком, де можна все обдумати, стати впевненішими та сильнішими. Вони є місцями для людей, яким більш немає на кого розраховувати. Тільки за І півріччя 2021 року до Денного центру соціально-психологічної допомоги звернулось 66 осіб.
Центр є повністю інклюзивним, містить кімнату для роботи з психологом, санвузол, кухню та кімнату для відпочинку.
Центр знаходиться за адресою: м. Вугледар, вул. 13 – ти Десантників, 25, приміщення 16/17.
Проєкт реалізовано Агенцією розвитку Вугледара у співпраці з ГО «Інтеграція в майбутнє» в рамках Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швеції та Швейцарії. Заклад відповідає всім сучасним стандартам та вимогам доступності.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь