«ДЛЯ ЛЮДЕЙ – ЯК ДЛЯ СЕБЕ» - селянське (фермерське) господарство «МЕЧТА»

Дата: 14.07.2021 17:01
Кількість переглядів: 1295

Фото без описуДо селянського (фермерського) господарства «МЕЧТА» у рамках робочого візиту завітав голова Волноваської райдержадміністрації Анатолій НЕМЧЕНКО, де ознайомився з процесом виготовлення молочної продукції та виробничими потужностями ТМ «Єгоровские».

 

Основні види діяльності С(Ф)Г «МЕЧТА» - це виробництво, переробка та реалізація сільськогосподарської продукції власного виробництва – рослинництва та тваринництва.

Вирощування сільськогосподарської продукції  підприємство здійснює на території сіл Єгорівка, Кирилівка, Петрівське та Павлівка Волноваського району.

В користуванні «МЕЧТЫ» - 4935 га ріллі.

Займається розведенням великої рогатої худоби та свиней. Має 150 голів молочного стада.

Керівник підприємства Роман ДУДКА розповів, що з 2017 року в господарстві діє власна лінія з виготовлення  близько  11 видів молочної продукції: йогурти, сири, масло, майонез та інше. Показав процес приймання, виготовлення, упаковки та транспортування молочної та кисломолочної продукції, виготовлення та упаковки насіння соняшника.

Продукція і виробничі процеси це не єдине чим можуть похвалитися у «МЕЧТЫ», найголовніше - це люди. Сьогодні на підприємстві працює більше 100 робітників, середня зарплата складає близько 11000 грн. Керівництвом підприємства організовано безкоштовне харчування працівників у власній їдальні.

В турботах про фізичне здоров’я, не забувають і про важливість емоційного стану персоналу. На території підприємства є церква. Кожен бажаючий може завітати туди за покликом душі та серця. А ще неймовірно красива та доглянута територія з фонтанами, ліпниною та різними архітектурними витворами.

«Для людей – як для себе» - для селянського (фермерського) господарства «МЕЧТА» це життєвий принцип і на власному прикладі керівництво щодня доводить, що він працює.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь