Анатолій НЕМЧЕНКО оглянув об’єкти соціальної сфери м. Вугледар

Дата: 15.07.2021 13:54
Кількість переглядів: 476

Фото без описуГолова Волноваськогої райдержадміністрації Анатолій НЕМЧЕНКО в рамках робочого візиту до міста Вугледар оглянув технічні можливості мобільного ЦНАПу, дитячо-юнацької спортивної школи, ознайомився з ходом будівництва Центру надання адміністративних і соціальних послуг та реконструкцією парку Вугледарської міської військово-цивільної адміністрації.

Очільник райдержадміністрації поспілкувався з підрядниками і обговорив деталі проєкту. Головна вимога - виконати усі роботи на високому рівні та у встановлені терміни. Будівництво сучасного ЦНАПу дозволить отримати адміністративні послуги в одному місці, скористатися зоною для самообслуговування, отримати безкоштовну консультацію адміністратора. Будівництво об’єкту здійснюється на умовах співфінансування: державний бюджет (90,0%) – 34256,078 тис.грн, місцевий бюджет (10,0%) – 3806,231 тис.грн. 

Також, Анатолій НЕМЧЕНКО відвідав дитячо-юнацьку спортивну школу, в якій займаються різними видами спорту 556 дітей.

В ДЮСШ ведуться секції з футболу, греко-римської боротьби, легкої та важкої атлетики, боксу та карате. Півроку тому запрацював басейн. Голова Волноваської райдержадміністрації відзначив високий рівень підготовки спортсменів, які приймають участь у регіональних турнірах, чемпіонатах області та України.

Ознайомившись з першою чергою реконструкції парку м. Вугледар, Анатолій НЕМЧЕНКО відзначив важливість створення сучасних парків відпочинку в кожному місті. І у цьому напрямку ведеться велика робота. В планах провести другу чергу реконструкції, яка охопить територію існуючого парку та прилеглої території.

«У кожному районному центрі або місті має бути гарний  сучасний парк з різними зонами відпочинку, де разом з сім’єю можна організувати своє дозвілля. Працюємо у цьому напрямку, залучаємо інвестиції» - розповів Анатолій Миколайович.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь