В с. Красна Поляна Старомлинівської сільської ради запрацював нововстановлений банкомат «Ощадбанк»

Дата: 23.07.2021 15:14
Кількість переглядів: 1479

Фото без опису23 липня 2021 року відбулося відкриття нововстановленого банкомату "Ощадбанк" в с. Красна Поляна Старомлинівської сільської ради.

 

На відкриття банкомату завітали представники Волноваської райдержадміністрації, Волноваського відділення Донецького обласного управління АТ «Ощадбанк», депутат Великоновосілківської селищної ради Андрій ХАЛАБУЗАР, голова Краснополянського товариства греків Артур УЗБЕК, мешканці села.

 

Ця подія для мешканців є важливою. Адже в грудні 2020 року відділення «Ощадбанку», яке діяло у с. Красна Поляна, припинило свою роботу і мешканці села опинилися в ситуації, коли отримані на картку пенсії, зарплати і допомоги неможливо було перевести в готівку на місці. Для цього приходилося їздити до найближчого відділення або банкомату за 25 км, витрачаючи час і кошти на дорогу.

 

До голови Волноваської райдержадміністрації Анатолія НЕМЧЕНКА звернулись жителі цих сіл та Краснополянське товариство греків з проханням посприяти у встановлені банкомату в селі.

Завдяки співпраці голови Волноваської райдержадміністрації Анатолія НЕМЧЕНКА, народного депутата України Дмитра ЛУБІНЦЯ, керівника Волноваського відділення – Донецького обласного управління АТ «Ощадбанк» Світлани ОЛІЙНИК, дане питання вдалося вирішити. 

 

Від сьогодні життя місцевих жителів стало значно комфортніше,  адже всі зараховані кошти на банківську картку можна буде отримати безпосередньо через банкомат. Також, можна здійснювати операції по сплаті за кредит, поповнення рахунків мобільних операторів та оплату послуг за інтернет, переказ коштів на іншу картку, сплату по рахунках за комунальні послуги та багато іншого.



Коментарі:

Дзюба Инна
2021-07-23 17:28:12

Поздравляю!Супер,это очень хорошо что есть банкомат в селе Красная Поляна.

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь