Активний парк – локаціїя здорової України з’явилася у Вугледарі

Дата: 11.08.2021 15:23
Кількість переглядів: 508

Проєкт «Активні парки – локації здорової України» крокує по Донецькій області. Відсьогодні такий спортивний парк з’явився і у місті Вугледар.

Відкриття локації відбулося 11 серпня 2021 року за участі заступника голови Донецької облдержадміністрації Вадима ФІЛАШКИНА, голови Волноваської райдержадміністрації Анатолія НЕМЧЕНКА, міського голови Андрія СІЛИЧА,  начальника управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимира МИЦИКА, директора Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Сергія ГОЛОВЧЕНКА, керівника Авдіївської міської військово - цивільної адміністрації Віталія БАРАБАША.

Соціальний проєкт «Активні парки» як частина програми «Здорова Україна», ініційованої Президентом України, спрямований на організацію оздоровчої рухової активності громадян. Усі локації брендовані в кольорах програми «Здорова Україна» і за проведення різноманітних заходів на них відповідатимуть спеціально призначені координатори.

Отже, в активному парку функціонуватимуть три обов’язкові елементи – лавочка, шведська стінка та бруси/турнік, а також три варіативні (сходинки, координаційна лінія та вільний простір). За допомогою смартфону можна відсканувати QR-коди, що мають навігаційні таблички поруч з елементами, та перейти на спеціальний сайт з відеоуроками. У них віртуальні тренери демонструють правильне виконання вправ, що розподілені на три рівні: новачок, середній, профі.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь