Святкові заходи з нагоди 30-ї річниці незалежності України

Дата: 24.08.2021 19:17
Кількість переглядів: 912

Фото без описуСьогодні голова Волноваської райдержадміністрації Анатолій НЕМЧЕНКО взяв участь у святкових заходах з нагоди 30-ї річниці незалежності України, які пройшли в центральному сквері міста Волноваха.

У своєму вітальному слові жителям та гостям Волноваського району Анатолій НЕМЧЕНКО подякував кожному, хто найвищою ціною виборює нам можливість мирно жити та не дає ворогу захопити ані клаптика рідної землі, побажав всім мудрості і сили, хоробрості і терпіння. І головне, почуття справжньої любові до своєї країни!

Приємним моментом урочистостей стало нагородження. За вагомий внесок у розвиток Волноваського району, високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди 30-ї річниці незалежності України Анатолій НЕМЧЕНКО вручив Подяки голови  Волноваської райдержадміністрації, Почесну грамоту голови Донецької облдержадміністрації та пам’ятні подарунки видатним жителям Волноваського району:

ЄРЕМЕНКО Микола Павлович

У своїй трудовій діяльності Микола Павлович перш за все, прагнув бути чесним та справедливим. Організовував роботу районної ради таким чином, що в першу чергу приймалися найважливіші рішення для забезпечення кращого рівня життя громадян.

МЕЛЬНИК Іван Іванович

Все своє життя присвятив сільському господарству. Був нагороджений орденом «Слава на вірність Вітчизні» 3 ступеню та удостоєний звання Заслуженого працівника сільського господарства України.

БОГДАНЕЦЬ Ніна Іванівна

Професійна діяльність учителя-методиста, відмінника освіти України, філологині Волноваського опорного закладу ЗСО І-ІІІ ступенів – це успішне навчання і виховання у дітей та їхніх батьків любові до української мови, прагнення досконало оволодіти рідним словом.

КИРНОС Микола Іванович, ЛУБІНЕЦЬ Валерій Дмитрович – за вагомий внесок у розбудову та утвердження української державності, активну життєву і громадську позицію.

ВЕРВЕЙКО Ігор Олександрович

Про таких кажуть – «лікар від бога». Більше 20 років він служить людям і 10 з них – на посту завідувача хірургічним відділенням Волноваської районної лікарні. Відзначений багатьма подяками та грамотами, а ще нагороджений орденом «За заслуги 3 ступеня».

ПІСКУН Ірина Юріївна

Більше 40 років працює в галузі культури, 15 з них на посаді директора Центру культури, голова ради директорів Донецької області, член «Асоціації діячів культури і мистецтв Донецької області, депутат міської ради 6 скликання. Її робота відзначена нагородами самого різного рівня: від подяк і грамот районної ради до Відзнаки «За багаторічну плідну працю в галузі культури» Міністерства культури і туризму України.

НЕСКРЕБА Євген Вікторович

Заслужений майстер гирьового спорту України, дворазовий чемпіон світу, володар більше 50 медалей Чемпіонатів світу та Європи!

ГОНЧАРОВА Марія Іванівна

Голова Волноваської районної організації ветеранів України, професійний керівник та організатор, за її ініціативи у місті Волноваха побудований та відкритий пам’ятник «Трудівникам тилу та дітям війни». Є співзасновницею громадської організації «Жіноча Рада Донбасу», за активну діяльність в якої нагороджена дипломом «Роль жінки у зоні ООС».

Урочисті заходи продовжились святковим концертом.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь