Засідання громадської ради при Волноваській райдержадміністрації

Дата: 03.09.2021 13:52
Кількість переглядів: 606

Сьогодні Анатолій НЕМЧЕНКО взяв участь в засіданні громадської ради при Волноваській райдержадміністрації.

 

Голова громадської ради Марія ГОНЧАРОВА провела чергове засідання, на якому представники громадськості обговорили ряд актуальних питань, отримали інформацію, яка їх цікавила від запрошених посадовців.

 

Так, начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Ольга БЛИЗНЮК розповіла присутнім про соціальний захист громадян пільгової категорії населення району. Крім того, був обговорений механізм подання документів на соціальні пільги та субсидії до новостворених громад.

 

Про екологічні проблеми району та шляхи їх вирішення поінформувала начальник відділу цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації та організації діяльності центрів надання адміністративних послуг райдержадміністрації Марина АПАРШИНА.

 

Гостра тема екології не залишилась без уваги громадськості. Звичайно було багато запитань: які повноваження РДА в цьому напрямку від Олексія ГАВРИЛОВА, щодо механізму утилізації батарейок – Лідія ТАРАШ, про стерню та листя, яке постійно палять мешканці громад від Вадима КАЛУСА, на які змістовно відповів голова Волноваської райдержадміністрації Анатолій НЕМЧЕНКО.

 

Також, начальник служби у справах дітей Волноваської райдержадміністрації Зоя ГРОМ розповіла про соціальний захист дітей, які опинились в складних життєвих обставинах, пільги, які надаються державою дітям-сиротам.

 

Дієві механізми комунікації з громадськістю обговорили разом з Тетяною БРЯНЦЕВОЮ – завідувачем сектору інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Волноваської райдержадміністрації.

 

Такі зустрічі дуже важливі для дієвої комунікації органів виконавчої влади з громадськістю та розвитку району - підкреслив Анатолій НЕМЧЕНКО.

 

Взяли до уваги всі пропозиції членів громадської ради. За підсумками засідання будуть підготовлені відповідні рішення та рекомендації для розгляду керівництвом райдержадміністрації.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь