Громади напрацьовують досвід з надання якісних житлово-комунальних послуг

Дата: 29.09.2021 10:08
Кількість переглядів: 914

Фото без описуАнатолій НЕМЧЕНКО ознайомився з роботою комунального підприємства «Благоустрій» Вугледарської міської ради» (директор - Євген СОЛОВЕЙ) з питань надання населенню громади якісних послуг з вивезення твердих побутових відходів та потреби у придбанні сучасної сміттєзбиральної техніки.

Основна діяльність підприємства: надання послуг з поводження з побутовими відходами підприємствам, установам, організаціям та населення Вугледарської міської ОТГ; поводження з твердими побутовими відходами; проведення робіт з благоустрою Вугледарської міської ОТГ; прибирання та утримання місць масового відпочинку, утримання об’єктів благоустрою, прибирання на відведених територіях; утримання ліній зовнішнього освітлення та автомобільних доріг і тротуарів Вугледарської міської ОТГ; озеленення та ін.

На зустрічі розглянули питання організації роботи по збиранню твердих побутових відходів в приєднаних до новоствореної громади населених пунктах. Наразі, до діючої схеми санітарної очистки вносяться зміни з урахуванням приєднаних селищ та вирішується питання придбання сміттєзбиральної техніки та контейнерів.

Реформа з децентралізації влади сприяла суттєвому наповненню місцевих бюджетів, передаванню необхідних ресурсів і владних повноважень на місця для підвищення якості життя людей – у тому числі і в сегменті комунального господарства.

«Для стабільної роботи, надання якісних житлово-комунальних послуг населенню та розвитку  комунальних підприємств громади мають фінансово їх підтримувати» - підкреслив Анатолій НЕМЧЕНКО.



Коментарі:

Вероника
2021-09-29 23:18:29

Баки, которые предназначены для сортировки мусора, грузят все в одну машин. Это норма? Для чего этот пафос?

Иван
2021-09-29 22:09:20

Вор ваш план соловей .он делиться как воровать

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь