Нарада з питання поводження з твердими побутовими відходами

Дата: 05.10.2021 13:13
Кількість переглядів: 478

Фото без опису04 жовтня 2021 року за участю директора департаменту екології та природних ресурсів Донецької облдержадміністрації Сергія НАТРУСА та голови Волноваської райдержадміністрації Анатолія НЕМЧЕНКА проведено нараду з питання поводження з твердими побутовими відходами на території Комарської сільської ради.

Одним з важливих питань, які вирішують органи місцевого самоврядування, є питання збору та утилізації  твердих побутових відходів.

Директор департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації Сергій НАТРУС поділився досвідом роботи сільських громад Донецької області за цим напрямком та наголосив на необхідності поступового впровадження системи поводження з твердими побутовими відходами на території Комарської громади.

Геннадій ХОДОС розповів про те, яка ситуація наразі складається в громаді з несанкціонованими сміттєзвалищами та яку роботу заплановано керівництвом сільської ради з цього питання.

За останні декілька років органами місцевого самоврядування Волноваського району в тісній співпраці з обласною та районною державними адміністраціями проведено роботу з придбання необхідної спецтехніки, поповнення контейнерного парку та інші заходи для покращення ситуації щодо вивезення та утилізації твердих побутових відходів.

 «Проблема стихійних сміттєзвалищ актуальна для кожної громади. Санітарною очисткою охоплено близько 20% населення району. Наразі райдержадміністрацією розглядається питання розподілу нової сміттєзбиральної техніки по громадам Волноваського району. Є ще дуже багато проблем, які потрібно вирішувати. Але дане питання є надважливим для всіх з точки зору екології, здоров’я, інфраструктури та житлово-комунального господарства» - підкреслив Анатолій НЕМЧЕНКО.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь