Для встановлення сучасного комп'ютерного томографу буде побудовано рентген-діагностичний центр в КНП «Волноваська ЦРЛ» (м.Волноваха)

Дата: 12.10.2021 16:27
Кількість переглядів: 2496

Фото без опису12 жовтня 2021 року голова Волноваської райдержадміністрації Анатолій НЕМЧЕНКО ознайомився з ходом проведення реконструкції з добудовою корпусу №2 КНП «Волноваська ЦРЛ» для встановлення комп’ютерного томографу. Будівельні роботи проводяться в рамках програми Президента України «Велике будівництво».  

Директор лікарні Віктор САРАНОВ ознайомив керівника району з ходом проведення будівельних робіт рентген-діагностичного центру, де в рамках програми Президента України  «Велике будівництво» проводиться реконструкція з добудовою корпусу №2, аби вони відповідали сучасним стандартам проведення діагностики.

За рахунок коштів Міністерства охорони здоров’я України в 2020 році Волноваська центральна районна лікарня отримала сучасний комп’ютерний томограф Optima CT540 вартістю 19800,0 млн грн. 16/32-зрізова система Optima CT540 розроблена на основі останніх досягнень в області комп'ютерної томографії та призначена для високоякісної, точної та швидкої діагностики захворювань. Саме ця сучасна цифрова техніка буде розташована в новозбудованому центрі, що дозволить медичним спеціалістам проводити точну діагностику, а мешканцям міста та району виявляти захворювання на ранній стадії.

Нагадаємо, в 2021 році Волноваська ЦРЛ отримала 4,5 млн. грн. коштів з обласного бюджету та 2,04 млн. грн. власних коштів підприємства на реконструкцію та будівництво центру. Загальний обсяг фінансування проекту становить 6,54 млн. грн.

У ході розмови було окреслено першочергові завдання, над реалізацією яких зараз працюють спільно представники влади, лікарі та будівельники.

«В останні роки ми бачимо реальну фінансову підтримку різноманітних проєктів як в області, так і в нашому районі з боку держави через державні програми, і запевняю, що ми будемо максимально відпрацьовувати, аби залучити для Волноваського району максимум фінансування» – наголосив Анатолій Миколайович.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь