Круглий стіл до Дня працівника соціальної сфери

Дата: 05.11.2021 13:18
Кількість переглядів: 941

Фото без опису На передодні Дня працівника соціальної сфери головою райдержадміністрації Анатолієм НЕМЧЕНКО проведено круглий стіл з керівництвом структур соціальної спрямованості району.

Анатолій НЕМЧЕНКО розпочав засідання круглого столу з привітань. За високий професіоналізм, відданість обраній справі, вагомий внесок у реалізацію соціальної політики держави оголошено Подяку Донецької облдержадміністрації, обласної військово-цивільної адміністрації начальнику служби у справах дітей Зої ГРОМ, а також висловлено Подяку Волноваської райдержадміністрації колективам управління соціального захисту населення Волноваської райдержадміністрації, Великоновосілківського, Волноваського районних та Вугледарського міського центрів зайнятості, відділу обслуговування громадян №14 управління обслуговування громадян ГУПФУ в Донецькій області, Вугледарського міського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області. Всім нагородженим вручені пам’ятні подарунки Волноваської райдержадміністрації і вже за доброю традицією до привітань долучився Волноваський хлібзавод «Афродита».

Після урочистої частини обговорили проблемні питання соціальної сфери, важливість легалізації робочих місць, забезпечення сталої роботи бізнесу та недопущення звільнення працівників під час пандемії. Зупинилися на забезпеченні наближення послуг до населення шляхом надання їх в режимі online. Акцентували увагу на якості послуг та повної взаємодії з громадами району у цьому напрямку.

Захід пройшов в теплій дружній атмосфері за чашкою кави.

Підбиваючи підсумки круглого столу, Анатолій НЕМЧЕНКО зазначив, що сьогодні соціальний працівник – це своєрідна «швидка соціальна допомога», адже у цій сфері працюють люди небайдужі до людських проблем, завжди відкриті для спілкування з тими, хто потребує їхньої допомоги. Відзначення цього свята – справедлива пошана суспільства за щоденну, не завжди помітну, але таку потрібну справу – розв'язання соціальних проблем населення. Пандемія коронавірусу суттєво змінила наше життя. Перебуваючи на передовій, працівники соціальної сфери піддаються значній небезпеці. Незважаючи на це, Ви продовжуєте працювати у посиленому режимі й щоденно дбаєте про те, щоб в умовах карантину громадяни похилого віку, особи з інвалідністю, сім’ї у складних життєвих обставинах отримували у повному обсязі соціальні послуги.

Ми щиро дякуємо вам за кропітку і таку потрібну сьогодні роботу, відданість обраній справі, професіоналізм та готовність завжди надавати підтримку вразливим верствам населення.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь