Анатолій НЕМЧЕНКО: «Я переконаний, що саме за розвитком підприємств району стоїть наше економічне майбутнє»

Дата: 18.11.2021 16:55
Кількість переглядів: 869

Фото без описуГолова Волноваської райдержадміністрації Анатолій НЕМЧЕНКО під час робочої поїздки до смт Донське оглянув потужності хіміко-металургійного заводу ДУ «НІОХІМ».

Разом  з заступником директора – начальником філії ДУ "НІОХІМ" ХМЗ Євгеном ЩАСТЛИВЦЕМ ознайомився з основними виробничими цехами та поспілкувався з працівниками заводу.

На сьогоднішній день завод випускає широкий асортимент  супутньої промислової продукції для металургійної галузі , електродів, брикетів із залізної окалини, металоконструкцій. Створено кілька нових виробництв, що допомагає частково вирішити проблему зайнятості місцевого населення, покращити соціальний та виробничий клімат, а також підвищити техніко-економічні показники самого підприємства.

Наразі ХМЗ продовжує розвиватися, шукати нове застосування існуючого обладнання та розробляти суміжні напрямки діяльності.

Продукція філії ДУ «НІОХІМ» ХМЗ використовується в металургійній сфері та будівництві доріг. За окремими показниками, ХМЗ є найпотужнішим виробником супутньої металургійної продукції навіть у Європі, а не лише в Україні.

На підприємстві задіяно більше 250 працівників на основному виробництві та більше 150 осіб на виробничих лініях орендарів. Середній розмір заробітної плати становить 13000 тис. грн. на місяць.

Підсумовуючи побачене, Анатолій НЕМЧЕНКО зазначив: «Хіміко-металургійний завод має потенціал для розвитку та економічного зростання, виготовлення якісної та конкурентоспроможної продукції, створення нових робочих місць для мешканців не тільки селища, а і Волноваського району в цілому. – Я переконаний, що саме за розвитком підприємств району стоїть наше економічне майбутнє».



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь