Робоча нарада з представниками цивільного захисту населення

Дата: 26.11.2021 15:43
Кількість переглядів: 586

Фото без опису26 листопада 2021 року перший заступник голови Волноваської райдержадміністрації Юрій БАКАЄВ провів робочу нараду з питань цивільного захисту та реагувань на надзвичайні ситуації на території Волноваського району.

Участь у нараді взяли: голова Волноваської райдержадміністрації Анатолій НЕМЧЕНКО, представники головного управління ДСНС України у Донецькій області, 11 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Донецькій області, спеціалісти від територіальних громад та військово-цивільних адміністрацій, відповідальних за цивільний захист.

На нараді розглянуто питання: порядок зняття з обліку та списання захисних споруд цивільного захисту, про стан підготовки до дій в зимовий період 2021/2022 років, створення місцевого матеріального резерву.

Представниками цивільного захисту були надані роз’яснення та  методичні рекомендації щодо порядку зняття з обліку та списання захисних споруд цивільного захисту.

Особливу увагу було приділено питанню готовності органів управління та сил цивільного захисту щодо реагування на надзвичайні ситуації  в зимовий період 2021/2022, взаємодії з сільгосппідприємствами, установами, організаціями, військовими формуваннями, які можуть бути задіяні для ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, характерних для зимового періоду.

Громадам було наголошено на необхідності створення та накопичення   місцевого матеріального резерву до мінімально достатнього рівня, який дозволить самостійно запобігати виникненню надзвичайних ситуацій або ліквідувати їх наслідки.

За результатами наради прийняті відповідні рішення та надані доручення відповідальним виконавцям.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь