Завершено будівництво рентген-діагностичного центру в КНП «Волноваська ЦРЛ» (м.Волноваха)

Дата: 31.12.2021 11:38
Кількість переглядів: 2420

Фото без описуРоботи з будівництва рентген-діагностичного центру в КНП «Волноваська ЦРЛ» (м.Волноваха) в рамках програми Президента України «Велике будівництво» завершено.

Голова Волноваської райдержадміністрації Анатолій НЕМЧЕНКО оглянув новозбудований корпус Центру КНП «Волноваська ЦРЛ», де вже встановлено сучасний комп’ютерний томограф та інше обладнання для проведення різноманітних діагностичних досліджень.

Будівля введена в експлуатацію у встановлені строки і вже в січні 2022 року відбудеться офіційне відкриття сучасного діагностичного  центру.

Нагадаємо, за рахунок коштів Міністерства охорони здоров’я України в 2020 році Волноваська центральна районна лікарня отримала сучасний комп’ютерний томограф Optima CT540 вартістю 19800,0 млн грн. 16/32-зрізова система Optima CT540 розроблена на основі останніх досягнень в області комп'ютерної томографії та призначена для високоякісної, точної та швидкої діагностики захворювань. Саме ця сучасна цифрова техніка розташована в новозбудованому центрі, що дозволить медичним спеціалістам проводити точну діагностику, а мешканцям міста та району виявляти захворювання на ранній стадії.

В 2021 році Волноваська ЦРЛ отримала 4,5 млн. грн. коштів з обласного бюджету та 2,04 млн. грн. власних коштів підприємства на реконструкцію та будівництво центру. Загальний обсяг фінансування проекту становить 6,54 млн. грн.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь