Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата: 17.01.2022 16:03
Кількість переглядів: 643

Фото без опису17 січня 2022 року голова Волноваської райдержадміністрації Анатолій НЕМЧЕНКО провів  засідання  комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Волноваської райдержадміністрації.

Участь у нараді взяли: представники 11 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Донецькій області, Волноваського відділу поліції ГУНП в Донецькій області,  ГУ Держпродспоживслужби»  у Волноваському районі Донецької області,   територіальних громад, військово-цивільних адміністрацій, закладів охорони здоров’я.

 

 В ході засідання було розглянуто питання:

  • Про запобігання загибелі людей на водних об’єктах Волноваського району у зимовий період 2022 року.
  • Про запобігання загибелі людей на водних об’єктах Волноваського району підчас проведення заходів  до Водохреща.

Відповідно до пункту 6 розділу І “Правил охорони життя людей на водних об’єктах України”, затверджених наказом МВС України від 10.04.2017 року №301, проведення заходів Водохреща допускається в місцях, визначених місцевими органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування відповідно до Порядку обліку місць масового відпочинку населення на водних об'єктах, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 6 березня 2002 року № 264. Даний захід має проводитися лише за умов виконання Правил охорони життя людей на водних об'єктах України.

Згідно отриманої інформації від військово-цивільних адміністрацій та територіальних громад станом на 14.01.2022 року заходи з Водохреща планується проводити на наступних об'єктах:

  1. На орендованому водному об'єкті балки Шайтанка, басейну річки Кашлагач с. Микільське. Захід координує Вугледарська міська ВЦА (начальник відділу з НС та цивільного захисту Тищенко О.С., контактний телефон-0669736736), проводитиме  Свято-Успенський Миколо-Василівський Монастир 19.01.2022 року з 9 години до 16 години, відповідальний посадовець закладу - Ніканоров С.В., тел.0506132301;
  2. На водоймі “Криниця”, розташованого поблизу майданчику відпочинку “Криниця” в м.Волноваха, неподалік від автодороги національного значення Н-20 Слов'янськ-Донецьк-Маріуполь, час проведення заходу із 09 до 12 годин 19.01.2022 року, відповідальна особа-начальник відділу житлово-комунального господарства Волноваської міської ВЦА Кобзар Д.П., тел.0500210434;
  3. Згідно з інформацією Великоновосілківської селищної ради безпосередньо радою заходи з Водохреща не будуть проводитися. Але  у приватному порядку заходи будуть організовані і відбудуться в селі Андріївка на березі річки Вовча з 09 години до 11 години, з 11 години до 13 години заходи відбудуться на березі річки Вовча в селі Олексіївка та у невстановлені часи в смт. В-Новосілка на березі річки Мокрі Яли;
  4. Старомлинівська сільська рада повідомила, що заходи із Водохреща відбудуться із 10 до 15 години 19 січня 2022 року у центрі селища Керменчик на водоймі біля вулиці Івана Багряного;
  5. Згідно з отриманою інформацією від Мирненської селищної ВЦА, Хлібодарівської СТГ та Комарської громади  заходи з Водохреща на територіях даних громад не плануються.
  6. Ольгинська селищна ВЦА надіслала два листи:1) від генерального директора  ТОВ “Форест Парк Готель” Солодовника П.І., у відповідності до якого 19.01.2022 року об 11 годині буде здійснюватися святкування Водохреща на водоймі, розміщеній на території ТОВ, відповідальні особи - працівники ТОВ;  2) від керівника СГО “Володимирівський казачий полк ім. Мазепи” Віктора Травянка про те, що 19.01.2022 року об 11 годині на водоймищі №5 смт. Володимирівка відбудуться заходи з нагоди святкування Водохреща.

Можливо визначення додаткових обєктів, на яких будуть відбуватися заходи з нагоди святкування Водохрещя.

 

 

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь