З головами громад розглянуто питання перевезення пільгової категорії громадян на території району

Дата: 01.02.2022 09:10
Кількість переглядів: 3355

Голова Волноваської райдержадміністрації Анатолій НЕМЧЕНКО провів робочу нараду з головами громад району з актуальних питань забезпечення життєдіяльності населення.

На нараду були запрошені: керівники військово-цивільних адміністрацій, голови територіальних громад, автоперевізники - ФОП «Іщенко Г.В.», ТОВ «Автоекспрес», ФОП «Хара», представники КНП «Волноваська центральна районна лікарня», представники ТЦК та СП Волноваського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Керівникам військово-цивільних адміністрацій, головам територіальних громад спільно з автоперевізниками рекомендовано розробити алгоритм проведення компенсаційних виплат авто перевізникам за пільговий проїзд окремих категорій громадян до 05 лютого 2022 року.

До кінця лютого передбачити кошти в бюджетах громад та провести розрахунки за перевезення пільгової категорії громадян з автоперевізниками. 

Це надасть можливість зберегти мережу маршрутних перевезень на території району та не залишить населені пункти без основних автосполучень.

Також, головам громад рекомендовано заключити договори з КНП «Волноваська центральна районна лікарня» на оплату заходів з проведення медичних оглядів призовників та військовозобов’язаних.  

В ході робочої наради Анатолій НЕМЧЕНКО представив командира окремого батальйону  територіальної оборони Олексія ЮЛКІНА, який  надав  роз’яснення з питань організації і виконання завдань територіальної оборони на території Волноваського району.



Коментарі:

Светлана
2022-02-01 22:31:29

Це добре, що дбаєте про пільгову категорію.А як же інші люди? Декому треба їхати на роботу, в лікарню чи ще куди по потребі, а в нас рейси повідміняли, кажуть "нерентабельно". Витравіть вже селян, бо ми, як кістка в горлі. Потроху, поступово закривають заклади, які складають інфраструктуру села: почтові відділення, аптеки. На черзі школи та Будинки культури. І це також все утримувати "нерентабельно". Ми ж не люди, ми - селяни. А більшість Геніїв , кращих умів нашої країни вийшли з села і цим пишаються. І я пишаюся, і мені боляче за моє село і наш народ селянський. Хоч раз подумайте не про гроші, а про людей та прийміть важливе рішення, щоб людям стало краще.

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь