Зустріч керівництва області та району з мешканцями Мирненської селищної військово-цивільної адміністрації

Дата: 21.02.2022 17:40
Кількість переглядів: 2353

Фото без описуЗаступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим ФІЛАШКІН, голова Волноваської райдержадміністрації Анатолій НЕМЧЕНКО  провели зустріч з мешканцями Мирненської територіальної громади, під час якої обговорили нагальні проблеми та шляхи їх вирішення.

 

Участь у зустрічі також взяли народний депутат України Дмитро ЛУБІНЕЦЬ, керівник Мирненської ВЦА Володимир ВЕСЬОЛКІН, заступник командувача ОТУ "Схід" Аркадій СТЕПАНЕНКО, начальник ЦВС ОТУ "Схід" Олександр СТУДЕНКОВ, т.в.о. начальника Волноваського відділу поліції ГУ НП в Донецькій області Володимир ЯВТУШЕНКО, представники громадських організацій.

«По перше, хочу висловити співчуття рідним загиблих в трагедії, яка сталась 13 лютого у Гранітному. На території громади таке вперше. Маю надію, що кожен зробить правильні висновки і такі випадки  більше не повторяться. А винні будуть покарані.» - звернувся до присутніх Анатолій НЕМЧЕНКО.

Мешканців громади найбільше турбують такі питання: своєчасне відновлення електропостачання та водопостачання, доступність до медичних послуг мешканців віддалених населених пунктів та робота екстреної швидкої допомоги, взаємодія між жителями та керівництвом військово-цивільної адміністрації, силовими структурами громади, отримання пільг та адміністративних послуг.

За результатами зустрічі прийняті відповідні рішення та будуть надані протокольні доручення присутнім керівникам структурних підрозділів для подальшого вирішення всіх питань.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь