Діти знайшли нову велику родину!

Дата: 11.08.2022 09:14
Кількість переглядів: 288

Фото без описуІсторія дитячого будинку сімейного типу Олени Мехедько розпочалася 03 червня 2010 року створенням прийомної сім’ї. 

Спочатку була влаштована одна малолітня дитина, хлопчик. 08 квітня 2011 року до сім’ї були влаштовані хлопчик і дівчинка. Прийомна мати завжди мріяла про велику родину, про дітей, яким буде дарувати свою любов, тепло, піклування, турботу. 02 квітня 2019 року на базі прийомної сім’ї  Мехедько О.О. створений дитячий будинок сімейного типу, до якого були влаштовані на виховання та спільне проживання четверо малолітніх дітей: троє дівчаток  і хлопчик. У дитячого будинку сімейного типу Мехедько О.О.  виховувалось семеро дітей, позбавлених батьківського піклування. Діти навчалися в школі, відвідували різні секції, гуртки, найменший відвідував дитячий садочок.

24 лютого 2022 року,  коли росія здійснила повномасштабне вторгнення до України, родина евакуювалась до Тернопільської області. Маючі велике добре серце, Олена Олександрівна, не вагаючись прийняла рішення взяти до своєї великої родини ще 3-х дітей: двох хлопчиків та дівчинку, які до цього часу виховувались в ДБСТ  м. Слов’янськ. 

05 серпня 2022 року розпорядженням голови Волноваської райдержадміністрації начальника районної військової адміністрації «Про влаштування до дитячого будинку сімейного типу Мехедько О.О. на виховання та спільне проживання дітей, позбавлених батьківського піклування» діти були влаштовані до дитячого будинку сімейного типу.  
 
Сьогодні в ДБСТ десятеро дітей віком від 6 до 16 років, 5 хлопчиків  і 5  дівчаток.Тепер у дітей є велика, щаслива, дружня родина! 

Бажаємо дитячому будинку сімейного типу Олени Мехедько всього найкращого!


Коментарі:

Анонім
2022-08-11 19:51:00

Респект и уважение женщине, дающей любовь и тепло этим деткам!

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь