У Полтаві урочисто відкрили центр підтримки ВПО Волноваського району «Пліч-о-пліч»

Дата: 08.11.2022 14:50
Кількість переглядів: 126

Фото без опису   Голова Волноваської райдержадміністрації,   начальник районної військової адміністрації   Юрій БАКАЄВ разом з головою Волноваської   районної ради Сергієм ДЕМЧЕНКО урочисто   відкрили центр підтримки ВПО Волноваського  району «Пліч-о-пліч» у м.Полтава.


  У заході взяли участь заступник директора   департаменту соціального захисту населення   Донецької облдержадміністрації Наталя   ПИРОГОВА, заступник голови   райдержадміністрації Тетяна ЧАГАН, перший   заступник міського голови м. Полтава   Валерій  ПАРХОМЕНКО, керівники   структурних підрозділів міської ради, депутати та активісти.

Ця установа маленький осередок Волновахи та Волноваського району Донеччини, куди люди зможуть прийти для вирішення нагальних життєвих питань, де зможуть розказати свою історію та отримати психологічну підтримку.

Це можливість напрацювання соціальних зв’язків, які були частково втрачені при зміні місця проживання та вирішення соціальної адаптації ВПО.

Під час війни Україна об'єдналася як ніколи, люди не діляться на своїх і чужих, тому відкриття в обласному центрі такого осередку для надання допомоги переселенцям з Донбасу є потужним кроком у нашій співпраці та наближенні нашої перемоги, - зазначив Юрій Бакаєв.

Ми закликаємо всіх мешканців Волноваського району до евакуації та переконуємо, що Вам допоможуть і Вас не залишать зі своєю бідою наодинці.

Адреса Центру: м. Полтава, вул. Грушевського, буд. 10.

Тел. гарячої лінії: 099-451-28-58



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь