Ми докладемо всіх зусиль для нашої Перемоги та розіб’ємо ворога, - кандидат до штурмової бригади «Лють»

Дата: 10.03.2023 19:41
Кількість переглядів: 127

Доброволець Олександр Згурскій з перших днів повномасштабної війни вступив до 5-го окремого батальйону Української добровольчої армії, разом із побратимами захищав Харківщину. Тоді прийшло усвідомлення, що він не може присвятити себе мистецтву. Він не актор, а спецпризначенець. 

 

До того Олександр встиг завершити навчання у Луганській державній академії культури і мистецтв, здобув вищу освіту і викладав акторську майстерність за кордоном. Усвідомлюючи свою особисту відповідальність, у лютому повернувся до України, щоб приєднатися до лав захисників.

«У моїй родині вже є два офіцери. Тато військовослужбовець Збройних Сил України, мама – слідчий ОВС. Батьки не впливали на мій вибір професії, підтримали мене як тоді, так і зараз, коли я твердо вирішив вступити до спецпідрозділу «Лють». Не можу вчинити інакше, бо моя країна у війні», - зазначає 24-річний хлопець.

Від початку набору кандидатів до штурмової бригади Нацполіції Олександр одним із перших подав анкету, старанно і наполегливо проходив усі етапи відбору, довів, що його прагнення і любов до батьківщини допоможуть стати одним із кращих у команді Захисників.

«Це особливе відчуття, коли ти сильнішим за ворога йдеш вперед, бо за спиною стоять мирні люди. Вони вірять в тебе, а ти не можеш їх підвести. Щоб приєднатися до спецпідрозділу «Лють», я тренувався і продовжу це робити, бо від усіх нас залежить майбутнє нашої країни. Ми сильніші від окупантів, адже стоїмо на своїй землі, виборюємо свою свободу і майбутнє. Перемога буде за нами», - переконаний Олександр.

Нагадаємо,  Міністерство внутрішніх справ (МВС) продовжує набір військовослужбовців до “Гвардії наступу”.  У рамках проєкту створено вісім штурмових бригад. 

Так, наприклад, як ми вже повідомляли, на Донеччині триває набір до штурмової бригади Нацполіції України «Лють».  Подати анкету можна   онлайн на сайті https://storm.mvs.gov.ua/ або звернутися до ректрутингових центрів у Краматорську та Покровську. Більш детальну інформацію ви можете отримати подзвонивши на безкоштовну  «гарячу лінію» 0 800 406 700. Об’єднана штурмова бригада НПУ «Лють» входить до складу «Гвардії наступу» МВС разом з бригадами Нацгвардії та Державної прикордонної служби. Головне завдання підрозділу – визволення Донецька, Маріуполя та інших тимчасово окупованих населених пунктів.  

За матеріалами сайту Національної поліції України


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь