До Дня Української Державності у Дніпровському Будинку мистецтв Вугледарський міський відділ культури і туризму та відділ культури Волноваської міської військово - цивільної адміністрації для ВПО територіальних громад Волноваського району організувал

Дата: 28.07.2023 14:35
Кількість переглядів: 125

Фото без описуЦі організації налагодили співпрацю після евакуації закладів культури територіальних громад Волноваського району з окупованих територій та територій, де відбуваються активні бойові дії.

 

З метою консолідації зусиль, спрямованих на реалізацію прав та свобод під час військового стану, розвитку співробітництва у галузі культури і мистецтв, розвитку культурних ініціатив на початку заходу підписані Меморандуми про співробітництво у галузі культури між Дніпровським Будинком мистецтв та Вугледарським міськии відділом культури і туризму і відділом культури Волноваської міської військово- цивільної адміністрації.

Від щирого серця мешканців громад та всіх присутніх зі святом привітала заступник голови райдержадміністрації Тетяна ЧАГАН.

Також на заході були присутні начальник управління культури і туризму Донецької облдержадміністрації Вікторія ТОЧЕНА, заступники начальника управління Аліна ПЕВНА та Світлана ШМЕЛЬОВА, виконуючий обов’язки керівника селищної військово - цивільної адміністрації Артем ЄФІМЕНКО, працівники Волноваської райдержадміністрації, мешканці громад Волноваського району.

Під час свята з екрану лунали привітання талановитих вугледарців - поетів, авторів пісень, вокальних колективів, самодіяльних виконавців пісень, зразкова циркова студія «Романтик». На сцені також вітали земляків та мешканців Дніпра учасники творчих колективів, окремі виконавці закладів культури Вугледарської та Волноваської громад.

Кожного дня Україна бореться за свою незалежність, суверенітет та територіальну цілісність. Кожного дня найкращі сини та дочки нашої держави доводять свою мужність та міць на полі бою. Низький уклін нашим воїнам – захисникам та усім, хто стоїть на варті миру і спокою українських родин.

Наприкінці святкового концерту ведучі та учасники заходу ще раз привітали з Днем Державності України, з днем, який нагадує нам, що ми вільні, єдині та незалежні. Побажали завжди вірити у свої сили, поважати один одного, любити свою країну, шанувати нашу історію, пам’ятати всіх, хто героїчно віддав своє життя за Україну та її майбутнє.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь