Грантова програма «Кусаноне» на реалізацію проєктів у 2025 році

Дата: 05.12.2023 10:57
Кількість переглядів: 119

Фото без описуДо 28 лютого 2024 року (включно) триває прийом заявок на конкурс на грантову допомогу по програмі «Кусаноне» Уряду Японії на 2025 рік фінансування.

 

Програма «Кусаноне» надає підтримку проєктам розвитку місцевих громад, спрямованим на вирішення проблем, пов’язаних з базовими потребами життя, здоров’я та безпеки людини, покращення соціальних умов та забезпечення населення.

Окрім проєктів у сфері охорони здоров’я та освіти (близько 10 проєктів щорічно підтримуються Програмою), запрошуємо подавати на розгляд проєкти, що сприяють зайнятості та спрямовані на покращення соціально-економічного становища вразливих груп населення.

Бюджет на один проєкт складає 10 млн. єн (приблизно 73 тисяч доларів США станом на 2023 рік, залежить від курсу обміну валют).

Увага: реципієнтами грантової допомоги по Програмі «Кусаноне» можуть бути лише неприбуткові підприємства та установи, або громадські чи благодійні організації, які існують не менше двох років та мають досвід діяльності у сфері поданого на розгляд проєкту.

 

Форма заявки, інструкції до її заповнення, детальна інформація про Програму, умови участі у конкурсі і контакти (електронна адреса) координаторів для консультацій – за посиланням:

https://www.ua.emb-japan.go.jp/itpr_uk/ua_oda.html

Заявки необхідно надсилати, як вкладені файли до мейлу розміром до 10мб/лист, не використовуйте сервіси-файлообмінники для надсилання заявок. У випадку, якщо заявка отримана, ви отримаєте автоматичну відповідь про отримання листа.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь